Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Michaels Jagt & Fiskeris webshop, såfremt der ikke er andre skriftlige aftaler mellem køber og Michaels Jagt & Fiskeri A/S.

Virksomhedsoplysninger
Michaels Jagt og Fiskeri A/S
CVR 27231659
Etableret 1983

Bestilling
På michaelsjagt.dk kan du kun bestille varer, der er tilgængelige på vores website. Der tages forbehold for udsolgte vare eller mangelfuld levering fra leverandører, samt pris og tastefejl.

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på info@michaelsjagt.dk

Betaling
I vores webshop kan du betale med følgende kort:
Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard og MobilPay.

Der tages ikke kortgebyrer.
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen og fortrydelsesretten. Beløbet hæves først på dit kort når varen afsendes. Vær opmærksom på nogle banker reserverer beløbet på dit kort. Dette er ikke håndteret af Michaels Jagt & Fiskeri A/S. Denne reservering kan figurere på din konto EFTER vi har annulleret købet i vores betalingssystem. Vent et par dage og tag evt. kontakt til din bank.

Fragt og levering
Bestillinger ekspederes og afsendes som hoved regel inden for én til tre arbejdsdage, såfremt alle varer befinder sig på vores webshop-lager. Forsendelserne håndteres som hovedregel af GLS.

Fragten for afsending af alm. pakker koster 39,- i Danmark

Køber du for over 400 kr. vil fragten være gratis inden for Danmark

Vi kan levere kun til Danmark, Sverige, Holland og Tyskland - dog max 15 kg pr levering. Fragt tillægges ved afslutning og betaling af kurv. Kontakt os venligst hvis du vil bestille en varer og ikke bor de nævnte steder. Vare sendt uden for Danmark kan også returneres inden for de 14 dages returret. Men fra udland påhviler retur omkostningen køber at afholde, ligesom køber er ansvarlig for rettidig indsigelse, returnering og stand på varen.


Gratis ombytning til anden vare nationalt
Ønsker du at ombytte din vare til anden størrelse eller model, skal dette meddeles til os via info@michaelsjagt.dk. Vi betaler returfragten af den vare som du ønsker at ombytte og fremsender med den nye vare med en returlabel. Du kan kun ombytte en gang fra den oprindelige ordre. Svarer den ombyttede vare ikke til forventningerne, kan du fortryde købet senest 14 dage efter modtagelse og returnere denne til os. Returfragt på kr. 49 modregnes i tilbagebetalingsbeløbet.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre,og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.


Meddelelsen skal gives via info@michaelsjagt.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os meddelelse om dette. Kommer en varer retur uafhentet fra pakkeshop uden du har gjort opmærksom på at du vil gøre brug af din fortrydelsesret, vil fragtomkostninger for returnering blive modregnet din retur afregning for ordren.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal sikre at returvaren leveres til vores adresse og dermed ikke til en pakkeshop. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Returvarens stand,
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du skrifteligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Returretten omfatter som udgangspunkt kun hele købet. Således skal alle varer returneres for at kunne gøre brug af returretten. Ved delvis fortrydelse af købet skal dette aftales individuelt og køber afholder selv fragtomkostninger ved delreturnering.

VI er ikke forpligtiget til at indgå aftale om levering af varer eller serviceydelser alene fordi denne er bestilt på vores webshop. Vi forbeholder os derfor retten til at afvise ordre og kunder under henvisning til aftalefrihed jf. dansk lovgivning. Vi vil hurtigst muligt meddele dette skriftligt på mail til ordreafgiver.

Bemærk ved returnering af svær gods herunder våben, våbendele, ammunition samt våbenskabe er returnering for købers egen risiko og regning. Vi vil gerne være behjælpelige med at sætte transportaftalen op for returnering. Transportomkostninger afholdt af Michaels Jagt & Fiskeri A/S, modregnes således i tilbageførelsen afbetalingen.

Returadressen for alle returneringer:
Michaels Jagt & Fiskeri A/S
Porthusvej 127
5700 Svendborg

Reklamationsret
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Returadressen:
Michaels Jagt & Fiskeri A/S
Porthusvej 127
5700 Svendborg

Registrering og personlige oplysninger
For at gennemføre en bestilling i vores webshop,skal du oplyse følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Disse oplysninger skal vi bruge for at kunne levere varen til dig. De oplysninger, vi gemmer, er: Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, hvilke varer du har købt, og hvornår du har købt dem. Personoplysningerne registreres hos Michaels Jagt & Fiskeri A/S og opbevares i fem år,hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på michaelsjagt.dk er ejer/indehaver Lars Olsson.

Oplysninger afgivet til Michaels Jagt &Fiskeri A/S videregives eller sælges ikke til en tredjemand.

Som registreret hos Michaels Jagt & Fiskeri A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: webshop@michaelsjagt.dk.

Salg af våben og ammunition
Alle tilladelser skal i dag søges på nettet på politiets hjemmeside. Våben og ammunition skal afhentes i butikken. Våben & ammunition kan sendes med specialtransport efter gældende fragtrate på ca. kr. 500 til bestemmelsesstedet (godkendt våbentransportør.) Våben sendes altid først, når tilladelsen er på plads. Køb af jagtgeværer/haglgeværer kræver jagttegn eller SKV. Køb af riffel kræves der både jagttegn og våbentilladelse til det enkelte våben. Kopi af tilladelse, jagttegn og ID kræves og skrives i våbenbogen. Køb af glatløbet våben, skal DU som køber inden 8 dage meddele til Politiets våbenkontor. Håndvåben kræver SKV tilladelse og søges gennem din skytteforening.

Våben opbevaring
Vi tilbyder opbevaring af våben i det omfang vi har plads for kortere perioder. Våben der skal opbevares skal være korrekt registreret og ved riflede våben skal der vises en gyldig våbentilladelse. Du kan kontakte os telefonisk eller i butikken for nærmere aftale. Prisen udgør 50kr. pr. uge pr. våben.

Bestilte vare til afhentning i butikken
Såfremt bestilte vare ikke er afhentet senest 7 dag efter bestilling eller aftale afhentningstidspunkt, annulleres ordren

Erhvervskøb
For erhvervskøb gælder der ingen fortrydelsesret for køb
Reklamationsretten er 12 måneder
Fragt i forbindelse med reklamationer er som udgangspunkt for købers egen regning

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til (webshop@michaelsjagt.dk). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen CarlJacobsensvej 35 2500 Valby www.forbrug.dk


Handelsbetingelserne er senest opdateret 12.01.2024