Alt i jagtudstyr online

Fiskeri

Fiskegrej og -udstyr fra Michaels Jagt & Fiskeri A/S

Er du på udkig efter fiskegrej? Vi tilbyder et bredt udvalg af fiskegrej og udstyr til både begynderen og eksperten. Vores målsætning er at kunne imødekomme ethvert behov til fiskeri. Vi forhandler kvalitetsbevidste produkter til fornuftige priser, hvad enten I skal bruge fiskegrej til for eksempel sø, hav, å eller kystfiskeri.

Finder du, hvad du leder efter?

Nedenfor kan du få et overblik over, hvad vi tilbyder. Kan du ikke finde, hvad du umiddelbart leder efter? Så kan vi normalt skaffe fiskegrejet eller udstyret alligevel. Det er vigtigt for os, at fiskegrejet og udstyret lever op til dine forventninger. Vi tilbyder altid professionel vejledning og rådgivning om vores produkter både når du besøger os i butikken på Porthusvej i Svendborg eller kontakter os på tlf. 62 21 11 53. Vi sørger for, at både nybegyndere og erfarne fiskere har de bedste forudsætninger for succesfyldt fiskeri. Fiskegrejet skal passe til dine behov og færdigheder, og vi deler gerne vores erfaringer med produkterne.

En fornuftig samarbejdspartner på Fyn

Vores webshop gør vores produkter tilgængeligt for alle. Har du svært ved at overskue de mange muligheder, anbefaler vi at du kigger forbi vores butik i Svendborg. Med udgangspunkt i dit behov finder vi det rigtige fiskegrej og udstyr til fiskeriet. Vi byder dagligt fiskere fra hele Fyn velkommen, og ser også frem til dit besøg.< 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 >