Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Fiskeri

Fiskegrej

Er du på udkig efter nyt fiskegrej? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har fiskegrej tilbåde nybegynderen og eksperten, og her finder du, hvad du skal bruge, hvad enddet er til sø-, hav-, å- eller kystfiskeri. Hos Michaels Jagt og Fiskeri fører vi også et udvalg af forskelligt udstyr til havjægeren, som tæller både fiskestænger og fiskehjul samt forskelligt fisketøj – herunder også waders.

Fiskegrej til dit behov

Hos Michaels Jagt og Fiskeri har vi en målsætning om at kunne imødekomme ethvert behov og at kunne levere høj kvalitet til fornuftige priser. Derfor finder du blandt vores fiskegrej en række forskellige produkter fra danske Kinetic, som er leveringsdygtige i godt udstyr til priser, som alle kan være med på. Af andre mærker kan også nævnes Geoff Anderson, Savage Gear, Cuda og mangle flere. Gå gerne på opdagelse i det store udvalg af fiskeudstyr og find det, du mangler for at gøre din fisketur til en succes.

Vi hjælper dig gerne med at finde det fiskegrej, der kan imødekomme lige præcis dit behov, og vores ekspert i fiskeri står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Ring derfor gerne til os på 62 21 11 53 eller kom forbi vores butik på Posthusvej127 i Svendborg. Michaels Jagt og Fiskeri har eksisteret siden 1983 og fra dag et har vi haft en målsætning om at kunne imødekomme alles behov, når det kommer til udstyr og beklædning til jagt, fiskeri og friluftsliv. Vi ønsker samtidig at gøre det så nemt som muligt for vores kunder at finde frem til det, de søger, og derfor har vi lavet filtreringsfunktionen i venstre side, så du nemt og hurtigt kan finde frem til dit ønskede fiskegrej efter mærke, kategori, størrelse eller pris. Skulle du ikke lykkes med at finde det, du søger i vores udvalg af fiskegrej, så tag gerne kontakt til os. Så vil vi forsøge at skaffe det hjem eller anbefale dig et godt alternativ i det nuværende sortiment.

Find det rette fiskegrej online eller i vores butik

Her på siden har vi samlet vores udvalg af fiskegrej online. Vil du se nærmere på de enkelte varer, så anbefaler vi dig at kigge forbi vores fiskeributik i Svendborg. Med udgangspunkt i dit behov finder vi det rigtige fiskegrej og udstyr til fiskeriet. Vi byder dagligt fiskere fra hele Fyn velkommen og ser også frem til dit besøg. I vores butik finder du ligeledes et stort udvalg af outdoor udstyr, der tæller både bukser, jakker, bluser og hovedbeklædning samt forskelligt fodtøj, der giver god komfort til dine fødder. Vi fører ligeledes et udvalg af jagtudstyr, og her finder du både beklædning, optik, våben og tilbehør, som kan give dig de bedst mulige forhold under jagten.