Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning

Profil

Velkommen til Svendborg

Michaels Jagt & Fiskeri er grundlagt i 1983 af Michael Andersen. Butikken har siden sin start udviklet sig fra et mindre butikslokale midt i Svendborg bymidte til en af landets største full service jagt og fiskeri virksomheder med egen indendørs 100 meter skydebane, samt et stort moderne våbenværksted. Når du besøger Michaels Jagt, kan du være sikker på, at du får førsteklasses service, uanset hvilken afdeling du er interesseret i. Vi tilbyder altid professionel vejledning og rådgivning om vores produkter, både når du besøger os i butikken, eller når du vælger at handle hos os på vores webshop. Alle medarbejdere hos Michaels Jagt er veluddannede og eksperter inden for deres respektive områder. Vi er selv aktive jægere og friluftsmennesker, og vi har stor erfaring med de forskellige produktområder, vi tilbyder i butikken. Haglgeværer, rifler, ammunition, kikkertsigter, håndkikkerter, jagtradioer, jagttøj, jagtstøvler, jagttilbehør og meget mere.

Leder du efter nyt outdoor beklædning og grej?

Michaels Jagt har outdoorbeklædning- og friluftsudstyr til de fleste formål og i forskellige prisniveauer, både til nybegyndere og mere erfarne. Med det rigtige grej øger du forudsætningerne for en bedre oplevelse i naturen. Her finder du noget til alle behov: vandrestøvler, outdoorbeklædning, friluftsudstyr, telte, soveposer og ikke mindst viden. Det er vigtigt for os, at grejet lever op til dine forventninger. I vores bestræbelser på at opfylde dine behov, holder vi os opdateret om markedets seneste udstyr og trends og nyheder. Herunder høre Fjällräven, som er designet og tilpasset til at kunne klare det varierende skandinaviske klima og modstå store belastninger med en lang levetid. Alt vores grej er omhyggeligt udvalgt ud fra kvalitet, pris og brugervenlighed. Michaels Jagt tilbyder outdoor- og friluftsudstyr fra verdenskendte varemærker som fx Hanwag, Fjällräven, Treksta, Columbia, Härkila, Barbour, Hanwag og mange andre til konkurrencedygtige priser.

Leder du efter nyt jagtudstyr?

Michaels Jagt har jagt- og friluftsudstyr til ethvert formål og prisniveau, både til nybegyndere, erfarne og professionelle. Med det rigtige jagtudstyr øger du forudsætningerne for en bedre oplevelse på den aktive jagt. Her finder du noget til alle behov: våben, jagttøj, friluftsudstyr, våbenpleje, camouflage og viden. Det er vigtigt for os, at jagtudstyret lever op til dine forventninger. I vores bestræbelser på at opfylde dine behov, holder vi os opdateret om markedets seneste udstyr og jagttrends. Alt vores jagtudstyr er omhyggeligt udvalgt ud fra kvalitet, pris og brugervenlighed. Michaels Jagt tilbyde jagt- og friluftsudstyr fra verdenskendte varemærker som fx Swarovski, Zeiss, Sauer, Blaser, Fjällräven, Härkila, Barbour, Hanwag og mange andre til konkurrencedygtige priser.

Fiskeudstyr i Svendborg

Hos Michaels Jagt har vi et bredt udbud af fiskeudstyr og - grej til både nybegyndere og eksperter. Det er vores mål at kunne opfylde alle behov inden for fiskeri og sørge for, at du får de bedste forudsætninger for succesrigt fiskeri, uanset om det gælder hav- eller kystfiskeri. Du finder alle de kendte mærker som fx Shimano, Daiwa, Savage Gear, ABU, Okuma, Westin, Scierra, Ron Thompson i vores store sortiment af fiskegrej. Uanset om du mangler et par waders, en pakke børsteorm, en ny spinnestang, spinnere, woblere, fiskeline, så har vi altid tid til at finde den rigtige løsning til dig og spooler gerne linen på, mens du er i butikken.

Kvalificeret våbenværksted

I vores våbenværksted finder du en af Danmarks dygtigste bøssemagere - Peder Didriksen. Han er selv aktiv gevær- og pistolskytte med stor erfaring inden for de fleste våbentyper. Peder er desuden meget aktiv IPSC skytte, langdistance skytte og instruktør inden for forskelige våbensystemer. Her kan du få individuel rådgivning om lige netop dit våben og dine behov, uanset om det handler om montering af optik, lyddæmper, reparationer eller skæftetilpasning, som er en af vores store ekspertiser.

På gensyn hos Michaels Jagt i Svendborg.