Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning

Hundeudstyr


Hos Michaels Jagt og Fiskeri har vi udstyr til både de tobenede og firbenede. Her på siden har vi samlet vores udvalg af hundeudstyr, hvor du finder alt det, du står og mangler til din bedste ven.

Blandt vores hundeudstyr finder du både det, din hund har brug for i dagligdagen samt de ting, der gør dit liv som hundeejer både lettere og sjovere.


Hundeudstyr til glæde for dig selv og dinhund


I vores udvalg af hundeudstyr erdet muligt at finde noget for både hund og ejer. Ynder du at gå på jagt med dinhund, så er en hundefløjte så godt som uundværlig. Med den kan du træneindkald, så du kan komme i kontakt med din hund – selv over store afstande. Vifører blandt andet ACME fløjter. ACME har lavet hundefløjter siden 1860, og delaver alle deres fløjter med samme tonefrekevens, så selv hvis du skulle mistedin fløjte, så er du sikret samme fløjt med den nye model, så længe du vælgeren ACME fløjte

Når jagten er vel overstået, så hardu mulighed for at belønne din hund med vores lækre godbidder, ligesom vi også haret udvalg af foder, så din hund kan få den rette næring og en masse ny energitil jeres næste tur ud i det blå.

I udvalget af hundeudstyr finder duogså kølende hundetæpper til de varme sommerdage og varme tæpper, som kan givedin hund varmen igen på de kolde vinterdage samt forskellige hundekurve, så dinhund kan få en god nats søvn ovenpå dagens strabadser.


Hundeudstyr til skarpe priser


Vi sørger for at holde os opdateretpå de seneste trends inden for udstyr til jagt, og det gælder også for voreshundeudstyr. Du kan derfor kigge forbi siden her med jævne mellemrum, hvor viløbende udvider sortimentet. Vi sætter en ære i at kunne levere det bedste afdet bedste til både hund og ejer til gode og konkurrencedygtige priser.

Når hundeudstyret er på plads, såkan du med fordel kigge forbi vores outdoor udstyr,jagtudstyr og fiskegrej. Skulle du have spørgsmål til os, så står vores dygtigemedarbejdere klar til at hjælpe. Vi kan kontaktes på telefon 62 21 11 53 ellerpå mail info@michaelsjagt.dk.