Fri levering ved køb over. 400,-        14 dages returret        nem og gratis returnering

Hunden

Hundeudstyr


Hos Michaels Jagt og Fiskeri har vi udstyr til både de tobenede og firbenede. Her på siden har vi samlet vores udvalg af hundeudstyr, hvor du finder alt det, du står og mangler til din bedste ven.

Blandt vores hundeudstyr finder du både det, din hund har brug for i dagligdagen samt de ting, der gør dit liv som hundeejer både lettere og sjovere.


Hundeudstyr til glæde for dig selv og din hund


I vores udvalg af hundeudstyr er det muligt at finde noget for både hund og ejer. Ynder du at gå på jagt med din hund, så er en hundefløjte så godt som uundværlig. Med den kan du træne indkald, så du kan komme i kontakt med din hund – selv over store afstande. Vi fører blandt andet ACME fløjter. ACME har lavet hundefløjter siden 1860, og de laver alle deres fløjter med samme tonefrekevens, så selv hvis du skulle miste din fløjte, så er du sikret samme fløjt med den nye model, så længe du vælger en ACME fløjte

Når jagten er vel overstået, så har du mulighed for at belønne din hund med vores lækre godbidder, ligesom vi også har et udvalg af foder, så din hund kan få den rette næring og en masse ny energi til jeres næste tur ud i det blå.

I udvalget af hundeudstyr finder du også kølende hundetæpper til de varme sommerdage og varme tæpper, som kan give din hund varmen igen på de kolde vinterdage samt forskellige hundekurve, så din hund kan få en god nats søvn ovenpå dagens strabadser.


Hundeudstyr til skarpe priser


Vi sørger for at holde os opdateret på de seneste trends inden for udstyr til jagt, og det gælder også for vores hundeudstyr. Du kan derfor kigge forbi siden her med jævne mellemrum, hvor vi løbende udvider sortimentet. Vi sætter en ære i at kunne levere det bedste af det bedste til både hund og ejer til gode og konkurrencedygtige priser.

Når hundeudstyret er på plads, så kan du med fordel kigge forbi vores outdoor udstyr, jagtudstyr og fiskegrej. Skulle du have spørgsmål til os, så står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe. Vi kan kontaktes på telefon 62 21 11 53 eller på mail info@michaelsjagt.dk.