Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Outdoor

Outdoor udstyr


I vores udvalg af outdoor udstyr er der god mulighed for at finde det, du mangler, når du skal på eventyr i det blå.

Uanset om du er øvet fisker eller jæger, eller om du for første gang vil give dig i kast med det, så har vi også et udvalg af fiskegrej og jagtudstyr, der kan matche dit niveau.
Outdoor udstyr fra populære mærker


Vi ønsker at tilbyde højeste kvalitet, også når det kommer til outdoor udstyr, og fra Robens har vi således et udvalg af telte, soveposer, liggeunderlag og hvad du ellers måtte have brug for, når du skal på en aktiv outdoor ferie. Du finder ligeledes et bredt udvalg af trangiasæt og løse potter, pander og kopper, som gør det nemt at tilberede og indtage mad i naturen. Ved at være godt forberedt skaber du de bedste forudsætninger for et vellykket outdoor ophold, og det har du rig mulighed for med udvalget her på siden.

Ud over at udstyret skal være i orden, så er beklædningen også altafgørende for en god oplevelse, og vi fører således også et stort udvalg af outdoor beklædning i funktionelle materialer, og her finder du blandt andet et udvalg af vandrebukser til herrer. Med dem kan du blive klar til både vandring og udendørsarbejde, ligesom de kan bæres, når du bare slapper af derhjemme.


Outdoor udstyr til ethvert behov


Vind og vejr skaber vidt forskellige rammer og dermed også krav til dit outdoor udstyr. Hos Michaels Jagt og Fiskeri har vi ekspertisen og den praktiske erfaring, så vi kan rådgive dig og danne et solidt grundlag for nogle gode oplevelser i naturen. Skulle du blive overrasket af en byge, så er det godt at have regnsæt til dig selv og dit udstyr ved hånden. På den måde slipper du for at overnatte i en våd sovepose, ligesom du kan beskytte dit udstyr mod fugtskader. Til at sikre dine fødder mod regnen har vi desuden et udvalg af Gateway gummistøvler. Gateways gummistøvler er naturgummistøvler med en god balance mellem pris og kvalitet. Blandt vores fodtøj finder du også vandrestøvler og -sko som kan sikre dig optimal komfort kilometer efter kilometer. Vores fodtøj er fra mærker som Hanwag og Columbia, som gennem mange år har udviklet deres fodtøj, så det i dag hører til blandt de bedste modeller på markedet. Uanset om solen skinner fra en klar himmel eller om kuldegraderne præger termometeret, så har vi hovedbeklædning, som kan beskytte dit ansigt mod solens skarpe stråler såvel som frosten.

Ved hjælp af sorteringsfunktionen i venstre side kan du nemt finde det outdoor udstyr, du søger. Har du et yndlingsmærke, så kan du også nemt og hurtigt finde frem til produkter fra lige netop det. Vil du finde outdoor udstyr til ekstra gode priser, så kan du med fordel tage et kig på outdoor outlet, hvor du finder restpartier og lignende. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med valg af outdoor udstyr både via mail, telefon og i vores butik i Svendborg.