Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Håndvåben

Håndvåben


Hos Michaels Jagt og Fiskeri kan vi tilbyde håndvåben til både sportsskytter og professionelle. Vi har nøje udvalgt håndvåbnene i vores sortiment med øje for kvalitet, pris og brugervenlighed. Vi sørger desuden for at holde os opdateret på de seneste nye tendenser på markedet, så vi altid kan opfylde vores kunders behov.

Har vi ikke dit ønskede håndvåben på lager, så kan vi som oftest skaffe det gennem vores samarbejdspartnere. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har et specifikt håndvåben for øje, som du ikke kan finde i vores sortiment.


Håndvåben med tilhørende ammunition


Her på siden finder du et nøje udvalgt sortiment af pistoler og revolvere fra anerkendte mærker som SIG Sauer, Smith og Wesson, Glock, STI og Remington. I udvalget af håndvåben har du også mulighed for at finde CZ pistoler. Tjekkiske ČZUB, som står bag CZ pistolerne, har siden grundlæggelsen i 1975 været kendt for levere høj kvalitet til fornuftige priser. Fælles for vores håndvåben er, at de er lavet med en fremragende præcision, som vil øge dine chancer for at ramme plet gang på gang.

Hos Michaels Jagt og Fiskeri finder du også et udvalg af haglgeværer og rifler, ligesom du har mulighed for at finde den rette ammunition. Vi ønsker at være dit foretrukne valg, uanset om du er mest til jagt, fiskeri eller bare nyder at dyrke friluftslivet. I vores butik såvel som i vores webshop finder du derfor også et bredt udvalg af jagtudstyr, fiskegrej og outdoor udstyr.


Få hjælp til håndvåben hos os


Vi ønsker at kunne tilbyde førsteklasses betjening og rådgivning, og uanset om du vælger at købe dine håndvåben i vores butik eller på vores webshop, så kan du få hjælp af vores dygtige personale, som med deres lange anciennitet og naturlige interesse for området kan hjælpe dig med at finde det rette håndvåben. Vi har et våbenværksted tilknyttet vores butik i Svendborg, og her kan du få personlig rådgivning omkring lige præcis dit håndvåben af en af Danmarks dygtigste bøssemagere.