Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Hanwag - Blueridge Low ES
  • Hanwag - Blueridge Low ES
  • Hanwag - Blueridge Low ES

Blueridge Low ES

Hanwag

DKK 1.499,00 DKK 999,00
På lager
Moderne styling, let og multifunktionel – Blueridge Low ES er en letvægtsvandresko til en række anvendelser, fyldt med innovative bæredygtighedsfunktioner. Såsom brugen af ​​slidstærkt Perwanger-læder af højeste kvalitet til overdelen.

Vandtæt, åndbar, bæredygtig – HANWAG designet sin proprietære PU-membran baseret på et komplekst, hydrofilt system, der opnår vandtæthed og åndbarhed uden brug af fluorcarboner. Dette påføres i et robust tre-lags laminat. Alle materialer er hentet fra europæiske leverandører, og skoen er udelukkende fremstillet i Europa. Men holdbarhed og bæredygtighed behøver ikke at komme på bekostning af funktionalitet og komfort.

Og Blueridge Low ES’s perfekte pasform og nyudviklede mellemsål beviser det! Den forhøjede kant af sålen af ​​stabiliserende PU giver større støtte på alle sider og ved hælen. Med en skridsikker 'Terragrip'-ydersål med fire millimeter dyb slidbane, ekstra store ører og bredere kontaktområde er hælens slag- og roll-off ydeevne ubesværet og glat. Dette gør den moderne Blueridge Low ES hjemme på en række vandrestier – fra fugtige, efterårsagtige fodbakker til sandede kystvandringer ved Middelhavet.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også