Fri levering ved køb over. 400,-        14 dages returret        nem og gratis returnering
Hanwag - Torsby Lady GTX
  • Hanwag - Torsby Lady GTX
  • Hanwag - Torsby Lady GTX
  • Hanwag - Torsby Lady GTX

Torsby Lady GTX

Hanwag

DKK 1.699,00
På lager
Hanwag Torsby GTX® Women er en helt vandtæt og åndbar Gore-Tex® -støvle, hvor hele overdelen er fremstillet af slidstærkt ruskind og olieret nubuck, medens foringen af varmeregulerende og svedtransporterende Cambrelle® sikrer et godt klima omkring din fod. Selve polstringen omkring skaftet og den smidige pløs er af let, slidstærkt og hurtigttørrende kunststof, og således kræver Hanwag Torsby GTX® Women ikke den store tilvænning, som det ellers kan være tilfældet med mange andre vandrestøvler.

Den særlige opbygning af den velpolstrede pløs forhindrer effektivt småsten og skidt i at finde ned i støvlen, og det letløbende snøresystem, som fortsætter et godt stykke ud på snuden, sikrer en jævn og ensartet sammensnøring, hvor de særlige 'flex slots' i snøresystemet understøtter støvlens gode fleksibilitet.

Den stødabsorberende indersål er lavet med en speciel type 'memory foam', der efter noget tids brug helt former sig efter konturerne på den enkeltes fod og som dermed øger følingen med støvlen og kontaktfladen med underlaget.

Den tokomponente mellemsål af formstøbt PU og EVA giver fantastisk god stødabsorption under hele fodens areal, hvor især området under hælen er tilgodeset med en ekstra absorberende stødzone. Ydersålen er Hanwags egen Endurance Hike, som består af en nøje sammensat gummiblanding, hvor slidstyrke og et godt greb går op i en højere enhed, så du er sikret et godt fæste på langt de fleste typer underlag, tørre såvel som våde.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også