Fri levering ved køb over. 400,-        14 dages returret        nem og gratis returnering
Hanwag - Lhasa II Wide

Lhasa II Wide

Hanwag

DKK 2.499,00
På lager
Lhasa-støvlen fra Hanwag er en bestseller, når det kommer til vandrestøvler. Den bløde læderinderside og den gode pasform, med mulighed for at vælge den ekstra brede wide-udgave, gør den til et komfortabelt valg til de fleste fødder. En god, stiv sål og et mellemhøjt skaft giver støtte i al slags terræn og både med og uden oppakning. Endelig er Lhasa II imponerende let og adræt, for en fuldlæderstøvle, hvilket gør den enormt alsidig. Trods den gode støtte, føles Hanwag Lhasa II ikke lige så tung og klodset, som mange af de andre støvler på markedet i samme kategori.

Fordi fødder er forskellige, findes Lhasa II også i både en dame- og herremodel. Til de bredere fødder fås støvlen også i en wide-udgave til begge køn. Lhasa Lady II er specielt udviklet til kvinders anatomi, mens Lhasa II Wide er bredere i forfoden.

Den opgraderede version af den originale Lhasa-støvle har fået en hægte på pløsen for bedre snøring og fastgørelse. Det er måske en lille ting, men ikke desto mindreen detalje, der kan gøre en stor forskel for komforten på en vandretur.

Lhasa II har også fået en forbedret indlægssål, der lader foden ånde og hjælper med at transportere fugt væk. Ellers er støvlen ligesom du kender den fra forgængeren; Robust, slidstærk og komfortabel, men samtidig let og adræt. Det gør Hanwag Lhasa II til en god allrounder til eventyrere, vandrere og friluftsentusiaster. I skoven, på fjeldet, med dagsrygsæk eller flerdages oppakning med telt; Lhasa II er en vandrestøvle, der får dig komfortabelt gennem de fleste aktiviteter og udfordringer.

Slidstærk og åndbar overdel

Støttende og komfortabel sål med godt greb

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også