Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Hanwag - Lhasa II Wide lady

Lhasa II Wide lady

Hanwag

DKK 2.599,00
På lager
Lhasa II Wide Lady ligger i Hanwags kategori B/C og er velegnet til langt de fleste typer vandring, hvor man ikke lige skal klatre, krydse bræer og den slags.

De er syet i udsøgt læder fra tibetanske yak-okser, der pga. deres ualmindelig ugæstfri levesteder højt oppe i bjergene udvikler en hud, der er enormt stærk i forhold til tykkelsen. Dette giver en lettere støvle med samme holdbarhed sammenlignet med almindelige læderstøvler. Det har desuden en smuk, naturlig struktur. Der er gummiforstærkninger på hæl og tå.

Lhasa har for i skind, der er garvet uden krom, og det er så blødt og lækkert, at man næsten får lyst til at have bare fødder i støvlerne. Et skindfor er næsten ikke til at slide op, så støvlerne holder i årevis.

En skindstøvle har en virkelig god åndbarhed, der gør den velegnet på varme dage. Du kan vælge at give den mere eller mindre imprægnering alt efter, hvad dit behov er.

Over vristen er der en blød bøjezone, og kanten af skaftet er polstret, så du ikke bliver så øm ved støvlekanten de første vandredage.

Støvlerne har en komfortabel indlægssål, stabilitetskile i mellemsålen og ydersål i gummi med terrænvenligt mønster fra Vibram®.

Hvis sålerne skulle opgive ævred på et tidspunkt, kan du få nye på. Efterfølgende står du med et par støvler, der er klar til hundredvis af kilometer - og du behøver ikke at gå dem til først.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også