Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning

Bøssemager i Svendborg, Fyn

Våbenværkstedet hos Michaels Jagt & Fiskeri A/S
Vores våbenhandel i Svendborg, Fyn indeholder også et våbenværksted. Her tilbyder vi kvalitets bøssemagerarbejde, fra den simple servicering og rensning til specialbyggede våben. Det er vores målsætning at levere gode løsninger. Vi er klar over, at der sjældent er én rigtig løsning til alle og vigtigheden af en faglig snak er derfor stor. Vores udgangspunkt er at kunne sælge hvad som helst. Men vi sælger helst, hvad kunden reelt har behov for. På vores 100m indendørs skydebane giver vi mulighed for at testskyde mens du er her. Vi måler bl.a. hastighed på lige nøjagtig din ammunitionen og sikrer således en meget præcis indskydning.
Kvalificerede bøssemagere
Vores bøssemager besidder forskellige kompetencer. Det giver os de bedste forudsætninger for at imødekomme det enkelte behov, hvad enten det handler om f.eks. montage til optikken, indskydning, lyddæmper eller almindeligt reklamation- og garantiarbejde.

Har du brug for hjælp?
Så er vi den rigtige samarbejdspartner for jægeren og sports skytten. Reparationer kan indskrives i våbenhandelen alle dage i hele åbningstiden.