Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Daiwa - 23 ninja LT 3000-C
  • Daiwa - 23 ninja LT 3000-C
  • Daiwa - 23 ninja LT 3000-C
  • Daiwa - 23 ninja LT 3000-C
  • Daiwa - 23 ninja LT 3000-C

23 ninja LT 3000-C

Daiwa

DKK 559,00
På lager
Med 23' Ninja tilbyder DAIWA det nyeste japanske designkoncept og inspirerende teknik – til et enestående pris-ydelsesforhold!

Sammenlignet med den tidligere model er 23' Ninjaen blevet forbedret med hensyn til væsentlige funktioner og er nu mere følsom og stærkere.

Takket være anvendelsen af ​​den nye letvægts Airdrive Rotor flyttes hjulbalancen fra den forreste enhed til den nederste hjuldel, hvilket fører til en forbedret totalbalance og en højere følsomhed ved fiskeri. Lokkefornemmelsen er forbedret, og hurtigere reaktioner er mulige.

Den præcise og seje Digigear sørger for høj apporteringskraft og permanent silkeblød og jævn løbende.

Den nye Airdrive bøjle er lettere end den tidligere version, meget holdbar og i kombination med den nye bøjlearm mindsker den sammenfiltring betydeligt ved støbning. Hvis linen skulle blive viklet ind ved bøjlearmen, glider den blot til linerullen via armen, når håndtaget drejes – til handling nødvendig. ATD Type-L-modstanden sørger for en jævn og optimeret linefrigivelse under belastning uden høj startmodstand, hvilket giver den nødvendige sikkerhed, når man kæmper mod store prøver. Longcast ABS-spolen i aluminium har en speciel spolekant, der bidrager til længere kasteafstande. Twistbuster III-designet ved linerullen er perfekt til brug af flettede linjer: fletningen bliver ikke komprimeret under indspolning, og resultatet er mindre snoning.

T-formet håndtag
Ratio/Crank: 5.3:1/80cm
Vægt: 245g
Max Drag: 10kg

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også