Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Deerhunter - Game Pro Light Jakke
  • Deerhunter - Game Pro Light Jakke
  • Deerhunter - Game Pro Light Jakke
  • Deerhunter - Game Pro Light Jakke
  • Deerhunter - Game Pro Light Jakke

Game Pro Light Jakke

Deerhunter

DKK 2.199,00
På lager
Oplev Game Pro Light jakken, som er skabt til den moderne jæger. Jakken er fremstillet af lydløse materialer med en vind- og vandtæt Deer-Tex® Performance Shell membran, der også er åndbar, hvilket gør den velegnet til aktiv jagt i alle vejrforhold. Og med et gavmildt udvalg af praktiske lommer er den lige så alsidig, som den er komfortabel. Gummiprintet på skuldre og albuer gør jakken mere slidstærk på udsatte steder, så den kan holde til at blive brugt i barske miljøer, samtidig med at det forhindrer, at din riffelrem glider ned.

Vindfangene i ærmerne er udstyret med praktiske huller, så du nemt kan tjekke dit ur og følge med i, hvordan jagtdagen skrider frem. Pudsekluden i venstre brystlomme er en smart detalje, som gør det nemt at holde briller, kikkert og kikkertsigte rene.

Game Pro Light jakken er udviklet til den moderne jæger og repræsenterer den optimale kombination af praktiske egenskaber og pålidelig funktionalitet. Giv dig selv en endnu bedre jagtoplevelse med denne innovative jakke, hvis gennemtænkte design er skabt med de udfordringer for øje, som man støder på ude i terrænet, samtidig med at den leverer høj bekvemmelighed og beskyttelse ned i mindste detalje.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også