Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Shimano - stella FK C3000
  • Shimano - stella FK C3000
  • Shimano - stella FK C3000
  • Shimano - stella FK C3000
  • Shimano - stella FK C3000

stella FK C3000

Shimano

DKK 6.199,00
På lager
Stella er SHIMANOs ultimative spinnehjul nogensinde udviklet. Med en bemærkelsesværdig mængde af ny teknologi, når Stella nye højder af ekspertise og tilbyder uovertruffen ydeevne for lystfiskere, der ønsker det allerbedste.
Hvis du er typen af ​​lystfisker, der vil have det allerbedste, uden at gå på kompromis, er den nyeste version af Stella noget for dig. Med udgangspunkt i sin ikoniske status har Stella været igennem et evolutionært re-design med en ny række teknologier. Disse udviklinger er et ingeniørmæssigt genialt værk og berører næsten alle dele af hjulet, inklusive gearing, linjestyring og træk. Det er udviklinger, der vil gøre dit fiskeri mere effektivt, mere effektivt og i sidste ende mere behageligt. SHIMANO kalder det 'Infinity Evolution'... men for lystfiskere over hele verden vil det blot blive kendt som Stella.
Fiskeri med Stella er en uforglemmelig oplevelse, forstærket af introduktionen af ​​tre nye 'Infinity'-teknologier. InfinityXross leverer en mere holdbar gearkonstruktion end det meget roste Hagane gear. Dette giver mere holdbarhed, især når det er under ekstremt pres, hvilket resulterer i øget levetid for rullen. InfinityLoop er en ultra langsom spoleoscillation, med forbedret line lay. Dette reducerer målbart linefriktionen ved støbning, hvilket giver bedre støbeydelse. InfinityDrive producerer kraftfuld, men letvægtsrotation, især under tunge belastninger. I ekstreme situationer kan du stadig opretholde konstant, konsekvent starttryk.
For problemfri linestyring er der udviklet en helt ny funktion kaldet Anti-Twist Fin, der styrer trykket på linen, der går gennem linerullen og ned på spolen. Og hvis alt dette ikke er nok, er der et nyt træksystem kaldet Duracross, som tilbyder forbedret trækjævnhed, holdbarhed og hooking power.

Stella - toppen af ​​ingeniørpræstationer, for lystfiskere, der vil have det allerbedste.

Gear ratio: 5.1
Max drag: 9kg
Vægt: 210g
Line retrieve pr. crank: 75cm
Længde på håndtag: 50mm
Ball bearing: 12/1

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også