Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Shimano - Stradic FM 1000
  • Shimano - Stradic FM 1000
  • Shimano - Stradic FM 1000
  • Shimano - Stradic FM 1000
  • Shimano - Stradic FM 1000

Stradic FM 1000

Shimano

DKK 1.899,00
På lager
Den alsidige Stradic FM fastspolehjul tilbyder enestående ydeevne og leverer en misundelsesværdig kombination af styrke, raffinement og glathed. Bakket op af mange års historie og et fejlfrit omdømme er næste generation Stradic et hjul, der konsekvent leverer klasseførende ydeevne.

Stradic FM sidder perfekt i midten af ​​Coresolid-serien og leverer en seriøs mængde avanceret teknologi. Det er lige meget om du fisker forskellige metoder til forskellige arter, eller om du er en målrettet specialist. Stærk og kraftfuld nok til at gøre det lettere at fiske med tunge blink og fighte store fisk, men alligevel glat nok til at tilbyde præcision, når det kræves, Stradic FM er en fornøjelse at bruge og vil forbedre din fiskeoplevelse i alle ferskvands- og saltvandssituationer ved kysten.

Stradic FM har noget af SHIMANOs allerbedste teknologi, herunder HAGANE Gear, X-SHIP, Micro Module II, Silent Drive, INFINITYXROSS og INFINITYDRIVE. Disse avancerede teknologier er anbragt inde i det lette HAGANE-hus af aluminium, der producerer den urokkelige kraftfulde glathed, du føler, når du snoer dig under tryk. DURACROSS Drag producerer præcis og ekstremt nøjagtig fiskelegekontrol, selv under ekstremt pres. Tilføjelsen af ​​X-Protect betyder, at du kan bruge dette hjul til alt fra let stenfiskeri til havbarsfiskeri i saltvand, såvel som alle ferskvandsmiljøer. Long Stroke AR-C-spolen til forbedret afstandskast og ANTI-TWIST Fin til fremragende linestyring gør denne langtids Shimano-favorit til en sand fornøjelse at fiske under mange forhold.

Vægt: 185g
Gear: 5,1:1
Max drag kraft: 2kg

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også