Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Gateway 1 - Rainwalker Lady 6 forest

Rainwalker Lady 6 forest

Gateway 1

DKK 899,00
På lager
Varm og vandtæt gummistøvle i smidig vulkaniseret naturgummi.

Rainwalker støvlerne fra Gateway1 er lavet med 4 mm neopren foring på indersiden, så du nemmere kan holde fødderne varme. Gummistøvlerne er naturligivs 100% vandtætte, og lavet i vulkaniseret gummi, som er støbt på ydersiden af den indvendige neopren sok.

Sålerne er opbygget med en All-Terrain Gripper 2.0 ydersål, som giver et godt greb på våde kolde eller varme underlag - tørre som våde. Mellemsålen er lavet i et stødabsorberende EVA skum, og så er der bygget en glasfiber svangstøtte ind i sålen, som støtter din fod nedefra. Indvendigt har Rainwalker støvlerne også en G1-Stage2 indersål, samt en Coil Lining på indersiden af neoprenforet, som gør at støvlen får en bedre åndbarhed, så man kan få fugten indefra, ud og væk.

Perfekt til en tur med hunden, havearbejde, en smuttur i supermarkedet eller meget andet hverdagsbrug, hvor du vil være glad for at støvlen er super nem at trække på, med fleksibel neopren i siderne, og en strop ved hælen. Men der er også mange der bruger sådan en kortskaftet støvle til f.eks. arbejde, langbrug, i stalden eller meget andet.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også