Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Härkila - Kenmore Shooting Waistcoat
  • Härkila - Kenmore Shooting Waistcoat
  • Härkila - Kenmore Shooting Waistcoat
  • Härkila - Kenmore Shooting Waistcoat
  • Härkila - Kenmore Shooting Waistcoat

Kenmore Shooting Waistcoat

Härkila

DKK 2.899,00
På lager
Lækker skydevest fra Härkila er en elegant og tidløs vest, der vil give dig et stilsikkert udseende på din næste klapjagt. Vesten er designet med forstærkninger på begge skuldre som holder til at dit jagtgevær kan lægge der uden det slider på den. Den rummelige lommer er perfekte til opbevaring af patroner og er udstyret med drænhuller, der sikrer, at eventuel nedbør hurtigt kan komme ud.

Vesten har en stilfuld hornknaplukning ved taljen og kan justeres på bagsiden for at opnå den perfekte pasform. Indvendigt på skuldrene finder du lommer til rekylpuder, hvis du ønsker ekstra komfort under skydningen. På indersiden af vesten er der et vindafvisende for med et klassisk ternemønster, der hjælper med at holde kroppen varm på blæsende jagtdage.

Kenmore skydevest er en pålidelig følgesvend, der kombinerer stil og funktionalitet på en perfekt måde. Uanset om du er på jagt efter fasaner eller andet vildt, vil denne vest give dig et sofistikeret udseende og den nødvendige bekvemmelighed til at udføre dine skud med præcision.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også