Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Hikmicro - Hikmicro Thunder TH 35
  • Hikmicro - Hikmicro Thunder TH 35
  • Hikmicro - Hikmicro Thunder TH 35

Hikmicro Thunder TH 35

Hikmicro

DKK 20.500,00
På lager
Thunder Thermal Weapon Scope er en meget fleksibel og innovativ sigtekikkert fra HIK Micro.

Thunder kan bruges i tre konfigurationer; et termisk våbenomfang, en håndholdt termisk monokulær og en termisk front-add-on (yderligere objektivsystem kræves - kommer snart!).

Våbenomfanget leveres med et 2,1x forstørrelseslinsesystem og en detektionsafstand på 1235m. Tilføj Picatinny-skinnen, så er du klar til at fastgøre til din riffel. Afmonter bare Picatinny-skinnen, og Thunder kan bruges som en termisk monokular.

Ved hjælp af den meget følsomme, SUB 35mK NETD, 384x288 17 µm termiske sensor, leverer HIK Micro Thunder Thermal Weapon Scope brancheførende detaljer og klarhed i en kompakt og robust pakke. Den software, der er indbygget i Thunder Weapon Scope, er nem at bruge og kan genkendes med det samme for alle, der har brugt en HIK Micro Thermal Monocular.

Thunder deler mange af funktionerne, herunder valget af 4 farvepaletter, Hot Track og WiFi for at streame, optage og kontrollere fra din telefon plus NYE ​​og spændende funktioner som 'Picture-in-Picture', 5 reticle-valg og ind med mulighed for 3 farver.

Kræver tilladelse fra Politiet

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også