Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Shimano - Vanford 4000

Vanford 4000

Shimano

DKK 2.299,00 DKK 1.899,00
På lager
Den nye Vanford er resultatet af mere end et årtis tekniske fremskridt og et væld af tidligere gennemtestede modeller. Den nye Vanford tester grænserne for teknologi og teknik, der findes i moderne fiskehjul.

Shimano Vanford er bygget på det gennemtestede CI4+ hjulhus for at opnå en lav vægt og samtidig besidde en høj slidstyrke. Hjulet er udstyret med en MagnumLite (MGL) Rotor, der giver op til 48% mindre rotations enerti end traditionelle rotorkonstruktioner for hurtig reaktion i kritiske situationer.

Shimano Vanford er udstyret med Shimano's koldsmedede HAGANE Gear og mange af Shimanos førsteklasses teknologier for maksimal performance og mange års holdbarhed. Vanfords SilentDrive- og MicroModule Gear II-teknologier løfter hjulet rotationsydelse til et nyt niveau. Super ”smooth” og med reduceret vibration som gevinst.

Vanford byder ydermere på ”Long Stroke Spool” teknologi for at give dig længere kast, da linen lettere forlader spolen under kast og samtidig lægger linen sig bedre på spolen under indspinning

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også