Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Currex - currex Hikepro HIGH

currex Hikepro HIGH

Currex

DKK 349,00
På lager
Currex HikePro High er udstyret med et ergonomisk særdeles velformet hælparti, som dels sikrer en bedre pasform i skoen, men som også samler hælpuden og derved udnytter fodens naturlige stødabsorption. Forskningsresultater har vist, at den helt stive og ufleksible hælkop, som enkelte andre sålproducenter anvender, ikke præsterer tilfredsstillende. Derfor har Currex udviklet det særlige Autofit-system, hvor den bløde og specialdesignede hælkop tillader god bevægelse mellem hæl og mellemfod, men hvor den rette støtte fortsat opretholdes.

Selve sålen er bygget af tre lag. Materialesammensætningen og den perforerede konstruktion vil optimere luftcirkulationen og dermed mindste sveddannelse og lugtgener omkring fødderne - og der er ingen risiko for blister- eller vabeldannelse under foden! Det øverste lag er lavet af velstøttende og varmeregulerende mikrofiber og det midterste lag er af en Freeflex Memory Foam?, der behageligt tilpasser sig foden og som er imprægneret med bambuskul af høj kvalitet. Det nederste lag er af en unik blanding af naturgummi og EVA, hvilket giver den aktive fod den plads, den har brug for - når den har brug for det.

En fiks detalje er i øvrigt silikonepanelet på toppen af hælpartiet, som effektivt forhindrer, at din fod rutsjer for meget rundt i skoen

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også