Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Columbia Sportswear - Evolution Valley Jacket W
  • Columbia Sportswear - Evolution Valley Jacket W
  • Columbia Sportswear - Evolution Valley Jacket W
  • Columbia Sportswear - Evolution Valley Jacket W

Evolution Valley Jacket W

Columbia Sportswear

DKK 1.299,00
På lager
Skaljakke med Vind- og Vandtæt Omni-Tech Membran i en Stretch kvalitet.

Alle syninger på Evolution Valley jakken er Fully Seam Sealed, så de er fuldstændig vandtætte. Omni-Tech Membranen er både vind- og vandtæt. Ombygningen af membranen gør at fugten let transporteres ud igennem stoffet, så det kommer væk fra kroppen. Indvendigt har jakken også en Mesh-Liner i polyester, der hjælper med til at give en super god fordampning.

I armhulerne er der sat ventilerende åbninger, som du kan lyne op når aktivitetsniveauet er højt. Ryggen er lavet lidt længere med en lille Drop Trail, så du undgår den kolde plet på lænden når du bukker eller strækker kroppen. Evolution Valley kan strammes ind med en træksnor i hætten og omkring hoften, og med Velcro i ærmerne. Der er udvendige håndlommer med lynlås, som er dejligt rummelige. Så der er masser af plads til udstyr og accessories, og stadig plads til at varme fingrene.

Yderstoffet er lavet i en kombination af strækbart stof med Lycra Elastan, med store besætninger i en Double Ripstop på de slidflader der er mest udsat når du er aktiv i naturen.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også