Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Biomixtur - Biomixtur Flåtspray 100ml
  • Biomixtur - Biomixtur Flåtspray 100ml
  • Biomixtur - Biomixtur Flåtspray 100ml

Biomixtur Flåtspray 100ml

Biomixtur

DKK 159,00
På lager
Biomixtur Flåtspray er netop landet på hylderne. Den økologiske spray er resultatet af to års produktudvikling og forebygger flåtbid på mennesker ? og dermed risikoen for at få sygdommen borrelia.

Sprayen virker ganske simpelt: Man sprayer den direkte på huden eller uden på bukserne, og sprayens duft virker frastødende på flåter. For vi mennesker er det dog en ganske behagelig krydret citrus-agtig duft, der blandt andet stammer fra de æteriske olier i produktet.

Thomas Uhrskov, som mange nok husker fra hans mange film om skiløb, er manden bag sprayen. Og historien bag sprayen er ganske personlig. På www.biomixtur.dk skriver han:

Historien om biomixtur har en trist baggrund.

I august 2014 blev vores datter, Sally, bidt af en skovflåt. Hun opdagede det ikke, men nogle uger senere begyndte hun at falde i søvn. Hun havde fået borrelia. Sygdommen er ikke kun alvorligt, men også meget lumsk, for symptomerne er forskellige fra patient til patient. Lammelser, smerter eller træthed.

Det er en sygdom, som er umådelig svær at diagnostisere. Kommer man sent igang med behandlingen er den meget svær - nogle gange umuligt - at kurere. Vores datter er idag rask, men hun mistede to år af sit liv, og vi var tæt på at miste hende helt.

Derfor er det blevet et mål for os at forhindre, at andre familier skal opleve det, vi var igennem. Det, der driver os, er ønsket om at tilbyde et økologisk middel, der kan reducere risikoen for flåtbid.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også