Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Stalon - Stalon Victor M14x1
  • Stalon - Stalon Victor M14x1
  • Stalon - Stalon Victor M14x1

Stalon Victor M14x1

Stalon

DKK 3.295,00
Denne vare er udsolgt
Stalon VICTOR præsenterer en minimal vægt, slank design og fremragende ydelse i forhold til dens størrelse. En perfekt kombination til et fjerlys og velafbalanceret våben. VICTOR er ideelt egnet til drevet jagt, mobil jagt og / eller til hundeholdere takket være det slanke design og fjer-let vægt.



Stalon VICTOR er en teleskop lyddæmper, hvilket betyder, at den samlede længde og vægt fordeles mere jævnt over våbenets tråd. 95 mm af lyddæmperen går tilbage over tønden og de resterende 127 mm foran snuden.
Et teleskopisk design forbedrer balancen og tillader et ekstra understøttelsespunkt i bagerste del (tøndeunderstøttelse).

VICTOR passer til de fleste kalibre mellem cal. .17 og ring. 8x57. Lyddæmperen giver dog den bedste effekt og lydreduktion fra cal. .222 til beregnet 0,308. VICTOR er den kortere model fra VICTOR-serien med en forlængelse på 127 mm, fremragende lydreduktion og minimal vægt. Den mere effektive VICTOR L anbefales, hvis der er behov for maksimal lydreduktion.

VICTOR-serien
VICTOR-serien består af to modeller med varierende længde, vægt og lydreduktion tilpasset forskellige former for jagt og skydning. Fælles for begge modeller er det slanke og lette design med en diameter på kun 41 mm.
De to modeller er forskellige i både ydelse, længde og vægt, jo længere VICTOR L præsenterer en uovervindelig lyddæmpning, mens den korte VICTOR i stedet er den glatte lysvægt af dem, med lidt mindre lydreduktion.
Både VICTOR og VICTOR L leveres i modsætning til W-serien i faste kalibre og gevind, kaliber og / eller gevind kan derfor ikke ændres eller varieres, til gengæld giver VICTOR-serien en bedre samlet ydeevne i forhold til dens størrelse.

Nøglefunktioner:

Fremragende lydreduktion, -26dBc (.308)
slank design, kun 41 mm i diameter
Fjer-let vægt, 290 gram
Teleskopisk design
Reducer rekylen
Enestående holdbarhed

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også