Fri levering ved køb over. 400,-        14 dages returret        nem og gratis returnering
Aclima - W.W Mock Neck W/Zip W.

W.W Mock Neck W/Zip W.

Aclima

DKK 699,00
På lager
WarmWool-serien, som denne alsidige undertrøje tilhører, er en linje af varmt og funktionelt undertøj, hvor der er anvendt en 200 grams (200 gram/m2) merinould af en superblød og meget, meget fin og yderst slidstærk kvalitet, som hverken kradser eller krymper. Og den fine merinoulds fortræffeligheder, når det gælder de varmeregulerende og isolerende egenskaber, er indiskutable. Intet andet materiale kommer i nærheden af, når det rette undertøj skal vælges til forskellige udendørsaktiviteter på den koldere tid af året!

Denne WarmWool Mock Neck with Zip Women er dermed et rigtig godt bud på en velfungerende og slidstærk undertrøje til både intense højpulsaktiviteter og almindeligt friluftsliv med skiftende aktivitetsniveau i hele vinterhalvåret. Denne nærmest bomuldsbløde og uhyre slidstærke uldkvalitet har desuden den fordel, at den ikke kommer til at lugte grimt, sådan som det er tilfældet med det syntetiske undertøj. Dette er selvfølgelig et stort plus (især for turmakkeren), når man fx er afsted i flere dage på vinterfjeldet uden adgang til vaskemaskine.

WarmWool Mock Neck with Zip Women er skåret med høj krave og lynlås til brystet, så der kan ventileres efter behov. Trøjen er naturligvis syet udelukkende ved hjælp af flade og strækbare flatlock-sømme, der bare holder, og alle sømme er nøje placeret, så de ikke sidder og generer nogen steder.

En fantastisk lækker og gennemført undertrøje, som kan bruges til alle former for friluftsliv, lige fra det tidlige efterår til det sene forår.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også