Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Pulsar - Merger Lrf xp50
  • Pulsar - Merger Lrf xp50
  • Pulsar - Merger Lrf xp50

Merger Lrf xp50

Pulsar

DKK 36.500,00 DKK 35.900,00
Denne vare er udsolgt
Merger LRF XP50 sikrer et perfekt billede selv under de værste vejrforhold. De mindste temperaturforskelle vil være synlige selv i regnvejr, tåge eller kolde morgener. Den termisk billedsensor med NETD <25mK sikrer perfekt detalje genkendelse selv under de hårdeste vejrforhold, når termisk kontrast er lav. De mindste temperaturforskelle vil være tydeligt synlige under regn, tåge eller kolde morgener.

Fantastisk rækkevidde
Med Merger LRF XP50’s kraftige linser og den følsomme termisk sensor er du i stand til at opdage et standard bytte på op til 1800m væk i fuldstændig mørke.

Pulsar Image Boost teknologi
Pulsars patenterede Image Boost teknologi gør billederne mere skarpe, giver et detaljeret synsfelt og forbedrer mulighederne for at identificere byttet.

Behagelig til lang observation

Den dobbelte okular reducerer træthed i øjet under længere visning og forbedrer genstandens naturlige udseende. Som enhver kikkert fungerer Merger med det samme og med de sædvanlige muligheder for indstillinger, derudover har Merger øjenkopper, som du kan justere i bredden, så de netop passer til din øjenbredde og du slipper for at se dobbelt.

Farver

Forskellige situationer kræver forskellige farver med 8 farver at vælge imellem kan du forbedre visningen under forskellige forhold. Mens den klassiske white-hot tilstand er udsædvanlig alsidig, benyttes Hot black ofte til at opdage dyrelivet om natten. Rød monokrom hjælper med at reducere trætheden i øjet. Sepia forbedrer ofte observationer på lang afstand, mens red hot, rainbow og ultramarine forbedrer temperaturforskelle af forskellige objektegenskaber. Violet hjælper med at identificere genstande hurtigere.

Forstørrelse
Variabel digital zoom fra 2,5 til 20 gange. Digital zoom op til 8x giver forbedret fokus og bedre generel genkendelse af objekt(er) på betydelige afstande. Zoom ændres gradvist i 2x trin eller kontinuerligt for et virkelig optimalt, tilpasset synsfelt til specifikke situationer.

Integreret videooptagelse
Den indbyggede videooptager er et stort aktiv, når det kommer til at optage eller tage billeder af store og sjældne oplevelser. Et tryk på REC knappen fanger optagelser, der let kan deles med kollegaer, venner og familie.

16 GB intern hukommelse giver mulighed for mange timers video og masser af fotos.

Wi-fi
Merger LRF XP50’s kan integreres med både IOS og Android og giver dig mulighed for live-streaming, deling af filer, downloading m.m.

Vandtæt
Merger LRF XP50’s er IPX7 vandtæt. Vandtæthedsgraden betyder, at kikkerten kan ligge på 1 m dybt vand i op til 30 minutter.

AMOLED Display/skærm
AMOLED teknologi sikrer fejlfri billedbehandling i høj opløsning. Det giver skarpe, levende og kontrastrige billeder uden forsinkelse.

Opdaterbar firmware

Til indledende opsætning og yderligere opdateringer sikrer den iOS- og Android-kompatible Stream Vision-app de nyeste Merger LRF-softwareversioner er tilgængelige.

Manuel kontrast og lysstyrkejustering

Kontrast og lysstyrke kan justeres manuelt, så de passer til individuelle præferencer. Indstillingerne gemmes i enhedens hukommelse og kan let ændres, når det er nødvendigt.

Observationsmetoder

Billedoptimering skal udføres afhængigt af miljøet og forholdene. Bjerge, byer og skove har forskellige omgivelsestemperaturer. For at opnå den højest mulige billedkvalitet er visse indstillinger optimeret og samlet i profiler. Som et resultat er optimeret billeddannelse lettere under de forskellige forhold. Forudindstillet identifikation er en anden optimal billedbehandlingsmulighed, der gør identifikation lettere, selv på længere afstande.

Materialer
Den er robust og bygget i et letvægstmateriale stærkt som stål.

Hvad er der i kassen
Termisk kikkert • Bæretaske • Batteripakke • Batterioplader • USB kabel • Renseklud • Brugermanual

Sensor: 640×480 @ 17 µm (NETD <25 mK)
Forstørrelse, x: 2,5 – 20 (x8 zoom)
Maks. måleområd: , m 1000
Målenøjagtighed: m ± 1
Batteri type Li-Ion batteripakke: IPS7
Kapacitet, mAh: 6400

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning