Fri levering ved køb over. 400,-        14 dages returret        nem og gratis returnering
smith & wesson - 205-M&P M2.0
  • smith & wesson - 205-M&P M2.0
  • smith & wesson - 205-M&P M2.0
  • smith & wesson - 205-M&P M2.0

205-M&P M2.0

smith & wesson

DKK 7.999,00
På lager
Denne M2.0 er efter følgerne for er den mest solgte Smith&Wesson pistol i Danmark. M&P M2.0 er der du får mest grov pistol for pengene. Pistolen har et godt aftræk, god grebsergonomi uanset håndstørrelse. Og der findes utallige mængder af tilbehør på markedet til M&P pistolerne.

M&P M2.0 kommer med en forlænget pibe for at holde de Danske mål på min. 210mm. Dette er gjort med en bøsning. Alternativt kan pistolen leveres med en IGB Hexagon pipe. Prisen er den samme for begge udgaver.

NB! Bemærk at modellen IKKE godkendt i IPSC Produktion klasserne NB!

M&P M2.0 er det nye skud på stammen af den I forvejen respekterede M&P polymer pistol serie. Designet for sports og professionel brug er M&P M2.0 en helt ny platform som introducerer innovative funktioner ved næsten alle dele af pistolen, dette inkluderer aftræk, greb, ramme og finish. Nogle af de nye forbedringer på M&P M2.0 er et forlænget rustfrit stål chassis og en lavt liggende pipe i forhold til grebet, dette er med til at reducerer hvor højt piben går op i rekylen og dermed hvor hurtigt man kan komme tilbage på målet. M&P M2.0 pistolen forbedre yderligere pistolens kvaliteter med et fint tunet aftræk, med et mere defineret og lettere aftræk samt et mærkbart og hørbart reset. Pistolen findes i 3 kaliber. Pistolen har et greb med en aggressiv struktur og 4 udskiftelige backstraps for optimal greb og afstand til aftrækker. M&P M2.0 fire-strike halvautomat pistolen findes i mat sort eller FDE – Flat ark Earth finish og inkluderer 2 magasiner.
Af andre væsentlige egenskaber kan nævnes: 18 grader grebs vinkel for en naturligt pegevinkel, præcis 1 i 10” rifling, sikring på højre og venstre side, følbar indikator for ladt kammer.

Specifikationer:

Kaliber: 9X19
Kapasitet: 17+1
Pibelængde: 130 mm
Totallængde: 210 mm IGB pipe 221,2 mm

Front sigte: Hvid prik
Bag sigte: Hvide prikker

Pibe materiale: Rustfrit stål – Armornite® Finish
Slæde materiale: Rustfrit stål – Armornite® Finish
Ramme materiale: Polymer

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også