Fri levering ved køb over. 400,-        14 dages returret        nem og gratis returnering
Kahles - Helia S 10x42
  • Kahles - Helia S 10x42
  • Kahles - Helia S 10x42

Helia S 10x42

Kahles

DKK 11.300,00
På lager
DEN PERFEKTE ALL-ROUNDER

Den nye Helia S 42 kikkert 8x42 og 10x42 imponerer med deres kompromisløse fokus på hvad der virkelig er VIGTIGT, funktionalitet, pålidelighed og håndtering.

Genoplivningen af ​​navnet "Helia S" ... Ældre generationer vil stadig huske det. "S" stod for "Super" hos KAHLES allerede i 1960'erne og gav sit navn til den øverste produktserie kaldet "Helia-Super" på det tidspunkt. Den nye Helia S 42 kombinerer nu de bedste værdier igen og danner modstykket til vores succesrige Helia rifle scope-serie.

Det nye højtydende Helia S-optiksystem med dets specielt udviklede linseovertræk genererer billeder med høj kontrast og skarpe kanter, der er optimalt tilpasset til jagt. Dette kan ses markant i det store synsfelt på op til 136m / 1000m og i den optiske ydeevne for begge modeller, som er designet til en lang række lysforhold og daglig brug.

Kompakt design, lav vægt og tilhørende optimeret håndtering muliggør træthedsfri observation og let bagage. For at sikre den bedst mulige bærekomfort blev en ny komfortrem med nyttige detaljer - der kommer fra kamerasektoren - udviklet og udstyret med et lynlås i høj kvalitet.

Fremstillet i Østrig

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også