Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Hikmicro - Hikmicro Lynx Pro 19
  • Hikmicro - Hikmicro Lynx Pro 19
  • Hikmicro - Hikmicro Lynx Pro 19

Hikmicro Lynx Pro 19

Hikmicro

DKK 11.300,00
Denne vare er udsolgt
HIK Micro Lynx Pro 19 mm bygger bro mellem 15 og 35 mm modeller ved at introducere mange af de funktioner, der findes på premium-modellerne, i en mere omkostningseffektiv pakke.

Lynx Pro er bygget på det samme kompakte chassis som den populære 15 mm-model i lommestørrelse fra HIK Micro, men med den ekstra ekstra funktion ved en fokusring omkring objektivobjektivet. Dette giver dig mulighed for nøjagtigt at justere billedet for at optimere dit syn over en lang række afstande.

Lynx Pro er den første termiske monokular fra HIK Micro, der bruger en 384x288px 12 µm sensor. Denne ændring i pixelhøjde øger din forstørrelse op til 1,8 gange, hvilket giver en detektionsafstand på 897 m (mål for menneskelig størrelse), samtidig med at det hjælper med at reducere enhedens omkostninger.

HIK har også inkluderet den store skærm fra 35mm-modellerne, hvilket giver en klar og brugervenlig visning af dine omgivelser.

Du finder alle de sædvanlige HIK Micro-funktioner; 4 farveprofiler, digital forstørrelse op til 8x og T-Vision App-kompatibilitet; Opret forbindelse, stream og optag til din smartphone.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også