Fri levering ved køb over. 400,-        14 dages returret        nem og gratis returnering
Geoff Anderson - Ezmar + Skjorte

Ezmar + Skjorte

Geoff Anderson

DKK 999,00
På lager
Klassisk skjorte inspireret af den nordiske livsstil. Fremstillet af de ældste materialer vi kender. Bløde og luftige Bomulds fibre fra en naturlig plante som oven i købet har de smukkeste blomster. God gammeldags flannel lavet af fint løsspundet, 100% naturligt bomuldsgarn.


Bag det klassiske og naturlige ydre gemmer sig et behageligt og svedtransporterende for.

Ezmar+ er hårdfør, selv efter hård brug og utallige vaske bibeholder den sit flotte look.Funktionaliteter:
Høj UV beskyttelse (+50).Ezmar+ består af to lag:
1. lag: 100% naturligt bomuld. For at gøre bomulden ekstra blød og luftig er den børstet to gange og efterfølgende vasket så skjorten ikke krymper.

2. lag: Børstet, genanvendt polyester. Den geometriske konstruktion fungerer ved hjælp af små berøringspunkter, som sikrer effektiv isolering. Vævningen sørger for, at sveden bliver transporteret hurtigt og effektivt væk fra kroppen.På trods af den lette struktur er holdbarheden helt i top, og stoffet skifter ikke udseende, selv efter års hårdt brug.Egenskaber:

Justerbar ærmelukning.

Formen på skjorten er regulær, og den er designet til aktivt brug med god plads til skuldre og arme.Lommer:
Frontlommerne er forsynet med YKK® lynlåse og derfor velegnede til opbevaring af kreditkort, telefon og/eller små grejbokse.Højre lomme er dyb nok til en medium størrelse grejboks og ligeledes forsynet med YKK® lynlåse
Venstre lomme er med vertikal åbning for at gøre lommen så let som mulig at bruge


Ezmar+ er bygget på vores mangeårige erfaring med at lave tøj og er som skabt til enhver friluftsentusiast, hvad enten du bruger den til en vandretur eller i jagten på din næste drømmefangst.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også