Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Liemke - Keiler 13PRO

Keiler 13PRO

Liemke

DKK 9.599,00
På lager
KEILER 13 PRO er teknisk set uovertruffen blandt andre kompakte termiske billedspottere inden for sin præstationsklasse og er den perfekte model på niveau.

Den nyeste generation af denne termiske nattesynsenhed har en ny 240 x 180 keramisk VOx termisk detektor med en 17 μm pixelafstand og en endnu højere temperaturfølsomhed sammenlignet med den tidligere model. Dette kombineret med 50Hz billedhastighed resulterer i et glat billede med en imponerende billedkvalitet.

Objektivlinsen med en diameter på 13 mm giver et fremragende synsfelt på 50m ved 100m og et detektionsområde på op til 459m. Dette giver KEILER 13 PRO håndholdt termisk spotter et meget godt overblik og et detaljeret billede under jagt.

Fire forskellige visningstilstande kan aktiveres med denne model, som kan optisk forstørres med 1,2x eller med en ekstra 2x digital forstørrelse for bedre at identificere spillet.

Video- og billedfiler kan overføres og optages via kabel.

Det optimerede energiforbrug af KEILER 13 PRO termisk nattesyn giver en batterilevetid på op til 12 timers kontinuerlig drift. KEILER 13 PRO kan også betjenes og oplades via en ekstern USB-strømkilde.

Det robuste hus sikrer en enkel og intuitiv betjening, selv når du bruger handsker.

I overensstemmelse med strenge regler er det termiske billeddannelsesområde certificeret i henhold til IP66-standarder for at give optimal beskyttelse mod støv og vand.

Med sine omfattende tekniske egenskaber og enkel og intuitiv betjening forbliver KEILER 13 PRO termisk billedspotter uovertruffen som en kompakt termisk monokular inden for sit prisinterval.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning