Fri levering ved køb over. 400,-        14 dages returret        nem og gratis returnering
Gamebore - Black Gold Bio-wad

Black Gold Bio-wad

Gamebore

DKK 5,00
På lager
Miljøpatroner der holder hastigheden.

Her finder du markedets måske bedste og sikreste miljø haglpatron. En patron son er udviklet med sikkerhed og effektivitet for øje.

2. generation miljøpatron fra Gamebore - Qaud Seal

Vi har netop modtaget den nye 2. generations miljøpatron fra engelske Gamebore.

En af udfordringerne i at udvikle en opløselig haglskål er at sikre opløsningen ikke påbegyndes for nemt og for tidligt, dvs. i situationer hvor patronen udsættes for fugt under jagt eller opbevaring.

Den næste udfordring har været at lave patroner der opfylder lovgivningen med en hastig på minimum 410 m/s til jagt.

Gamebores nye patron teknologi er blevet beskrevet som banebrydende, men hvad er det ved dem, der gør dem "Best in class"?

Øget energi
Quad Seal får sit navn fra design med fire ringe gassætninger, som giver en fire gange bedre tætning end en konventionel plastik. Denne forbedrede forsegling reducerer lækagen af gastryk omkring skålen og leverer kraftigt forbedret ydeevne

Biologisk nedbrydeligt
Selvom Gamebore siger, at deres oprindelige mål var at skabe en patron med bedre ballistisk ydeevne, har de været i stand til at opnå dette ved hjælp af 100% biologisk nedbrydelige, ikke-giftige materialer. Quad Seal er lavet af materiale, der er fuldt biologisk nedbrydeligt, i overensstemmelse med CEN 13432 europæiske standard for kompostering.

Så med Quad Seal får du ikke bare en miljøpatron. Du får en miljøpatron som er mere sikker end andre i markedet. Du får samme hastighed og skudbillede som i flere år har gjort Gamebore til en verdens førende patron producenter.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også