Fri levering ved køb over. 400,-        14 dages returret        nem og gratis returnering
Fjällräven - Re-kånken
  • Fjällräven - Re-kånken
  • Fjällräven - Re-kånken
  • Fjällräven - Re-kånken
  • Fjällräven - Re-kånken
  • Fjällräven - Re-kånken

Re-kånken

Fjällräven

DKK 849,00
På lager
En specialudgave af Kånken lavet udelukkende af genbrugspolyester fra elleve plastflasker. Den er farvet ved hjælp af SpinDye-teknologi, hvilket mindsker forbruget af vand, energi og kemikalier betragteligt.
Rygsækken har samme geniale design som den originale model, men er nu blevet genopfundet, så den består af genbrugsmaterialer, der kan genvindes og bruges igen, hvilket er ressourcebesparende. Og så er den perfekt til hverdagens behov.
Den er klar til at blive brugt, taget med på rejser og elsket ? og i en fjern fremtid bliver genbrugt igen. Hovedrummet har en stor åbning med lynlås, som gør rygsækken nem at pakke og tømme. Den er forsynet med en indvendig baglomme med et siddeunderlag, som forhindrer rygsækkens indhold i at genere dig. Siddeunderlaget er derfor altid lige ved hånden, når du har brug for en pause.
Der er også to flade sidelommer og en lynlåslomme foran, som er perfekt til de småting, der er rare at have lige ved hånden. Bæresystemet er enkelt men funktionelt og består af hanke foroven og fleksible, justerbare skulderremme.
Rygsækken er forsynet med et broderet logo. Den har også en adressemærkat indvendigt i hovedrummet.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også