Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Whesco - Wildwash Magic Paw potebalsam

Wildwash Magic Paw potebalsam

Whesco

DKK 139,50
På lager
WildWash pote balsam med sød mandel olie, frankincence (æterisk olie) og Kanuka, som oprindeligt blev brugt af New Zealands Maori folk til at behandle hudsygdomme, er en super pote behandling, der lindrer revnede, tørre og ru poter samt beskytte dem mod hverdagens slid og ælde.
Den er fantastisk til brug ved ekstreme vejrforhold og giver beskyttelse mod varme, grusveje, is og salt. Dette produkt er også godt til at fugte negle, til tørre næser og behandling af tørre pletter og hård hud på albuer.
WildWash pote balsam indeholder 100% naturlige ingredienser.

WildWash pote og hudsalve er blevet hånd blandet med nøje udvalgte råvarer og lavet til at forbedre sundhed og komfort for hunde poter. Det indeholder sød mandel olie, hvilket er rigt på Vitamin E og virker som en fugtighedscreme, der let absorberes, men også reducerer irritation og betændelse i huden. frankincense er kendt som en skintonic der øger helingen af sår, ar og betændelse i huden. Det lindrer smerte og ubehag på krakelerede trædepuder.

Vejledning: Påføres og masseres ind i det berørte område. lad det absorbere. Der skal være et tyndt lag på berørte sted som beskyttelse. Bør bruges dagligt for bedste resultat. Kan også bruges på negle, næser og tør eller hård hud. 100% naturlige produkt som er sikkert for din hund hvis den skulle slikke på det.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også