Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Geoff Anderson - Dozer6

Dozer6

Geoff Anderson

DKK 2.799,00
På lager
Vi fejrer Dozer og Urus 20-års fødselsdag ved at introducere kongen af ??alle versioner - version 6.

Du vil opdage, at alt er som det altid har været - perfekt afbalancerede materialer og et design til krævende situationer, uanset om du fanger din fisk fra bredden eller i en båd.

Designet opretholder de praktiske og meget funktionelle lommer, der har karakteriseret Dozer-jakken og Urus-bukserne lige fra starten.

Ikonisk og klassisk look inklusiv synlige brystlommer. Et skarpt og tydeligt design, der fejrer enkelhed uden at lade så meget som en enkelt funktion udgå.

Funktionaliteter:
Vores mission med version 6 er at fremstille den ?grøneste?, men alligevel stærkeste version, der vil gøre mere og vare længere.

Dette betyder, at vi blandt flere forbedringer i produktionen har udviklet på stoffet, så levetiden og den vandafvisende effekt / vandtæthed forbedres dramatisk.
Detaljerede skræddersyefunktioner og metoder er tilføjet, som også bidrager til højere slidstyrke og forlænget levetid.

20 år med Dozer / Urus-evolution har lært os en hel del. Vores løbende udfordring og mål er at levere den samme kvalitet - med et holistisk og realistisk perspektiv på det miljømæssige fodaftryk, vi efterlader.

Vi mener, at en lang produktlevetid er det bedste, vi kan gøre for miljøet - alt andet er grøn vask.

Version 6 repræsenterer en solid oplevelse i det, du efterspørger som en udendørs entusiast, der arbejder dig frem til dine drømmefisk.

100% vandtæt og åndbart stof sikrer dig en tør og behagelig følelse, selv i det kraftigste regn og vind. Dozer og Urus 6 frygter ikke engang saltvand. Fuldstændigt saltvandbestandigt design, der inkluderer den nyeste generation af YKK® AquaGuard® lynlåse.

Dozer 6
Forkanten af hætten er udstyret med en håndjusterbar snore. Dette elastiske justeringssystem giver dig mulighed for at tilpasse pasformen til nøjagtigt dit hoved, selvom du bærer din farvorit kasket / hue.

Den nye lukning af håndled / manchetten inkluderer vores seneste Hypalon lukning med støbt og patenteret velcro®

Jakkenes pasform er forbedret og justeret for at give dig en endnu bedre oplevelse, når du bruger den aktivt. Du finder version 6 mere rummelig i skulderområdet samt underarmen. Nye fold tilføjes for at give dig en endnu bedre bevægelsesfrihed.

Lommer
- To vandafvisende* lommer foran, placeret i brysthøjde.
- To skjulte hældningslommer med Ykk® lynlåse.
- En stor baglomme.
- Napoleon indre lomme skjult bag flapper. Vandtæt.

* Vandtætte / vandafvisende lommer; lommer er fx vandtætte mod regn, sne og bølgespænder. Hvis lommerne bliver nedsænket eller ikke er fuldstændigt lynlåse, trænger vand til sidst ind. Du forbliver dog tør, selvom indersiden af ??lommerne fyldes med vand.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også