Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Geoff Anderson - Thermall300 Overall

Thermall300 Overall

Geoff Anderson

DKK 1.299,00
Denne vare er udsolgt
Funktionalitet

Polartec® Powerstretch® sidepaneler
Polartec® Power gitter teknologi
Varme uden esktra vægt
Hurtig tørring
Zip guard
3 YKK® Lynlåslommer
Pille modstand
Holdbar som ingen anden fleece
Høj åndbarhed
Genanvendt og genanvendelig
Flade elastiske sømme
Stærkt lommefor
Licenseret Polartec® stof
Designet i Danmark
Fremstillet af dansk ejet fabrik

Introduktion

Designet med en tolerant pasform inklusiv fire-vejs strækbare sidepaneler. Et funktionelt mellemlag. Thermal3? Overall er en del af Polartec® genanvendelsesteknologi, og jakken øger grænserne for stofvidenskab og miljøteknik. Hvis du ønsker at øge bæredygtigheden af dit fisketøj, er dette modellen der vil hjælpe dig med at få det til at ske. 360 gram Polartec® ThermalPro® Shearling-fleece med høj konstruktion.

Thermal3? Overall er super åndbar og regulerer kernevarmen takket være den ophøjede fiberstruktur. Flade elastiske sømme, som er utroligt bløde at røre ved, men alligevel ekstremt holdbar.

Sidepanelgitterkonstruktionen skaber åbne luftkanaler for forbedret åndbarhed. Super strækbare og i kombination med Shearling får du den bedste ydelse, og varme kombineret med en uovertruffen bevægelsesfrihed.

Stærke YKK® lynlåse. Lynlåslomme beskytter huden, og minimerer dermed hudirritation.

To-vejs center lynlås foran.

4-vejs strækbar ?åben sok?, der holder overall'en på plads og som gør det nemmere for bæreren, at tage vaders udover.



Lommer

Thermal3? Overall har en brystlomme, der giver rigelig opbevaring til mindre genstande. YKK® lynlåsen med auto-lås, holder lynlåsen sikkert på plads, så den ikke glider ned. Alle lommer er designet til at modstå både saltvand og de fine sandpartikler/materialer, vi støder på, når vi fisker.



Stof

Det høje loft på fibrene fanger varm luft for effektiv isolering. Hydrofobe Polartec®- fibre afviser vand til hurtigere tørretider. Dette sikrer varme og komfort.

En mangfoldig række strikketeknikker skaber unikke overfladestrukturer uden at ofre ydeevnen. Det tilpassede udseende og den tilpassede følelse giver varme og komfort.

Unikke efterbehandlingsteknikker sikrer, at hver strikkekonstruktion har det rigtige udseende, og den rigtige følelse. Tekniske fibersammensætninger opretholder en blød struktur og luftlommer til termoregulering og åndedrætsevne.

Strikket med premium genandvendeligt polyestergarn er Thermal3? Overallen hyggelig, elastisk og stilfuld. Ikke al shearling er skabt ens. Fleece i lav kvalitet kan pilles fra hinanden, falme og negativt påvirke dit tøjs udseende og ydeevne. Med autentisk Polartec® Shearling vil du se og føle forskellen.

Sidepaneler i 4-vejs strækbar Polartec® Powergrid stof. En geometisk konstruktion til generering af målrettede berøringspunkter med et patenteret bi-komponent design.

Overfladen absorberer sveddamp og overfører den til ydersiden for en effektiv fordampning.

Netdesignet skaber også friluftskanaler, der forbedrer åndbarheden.

Polartec® er verdens førende inden for innovative og bæredygtige tekstilløsninger.



Brug

Denne utroligt bløde fleece fungerer godt som overtøj i køligt, godt vejr eller under en ydre skal til ekstra varme i kolde og / eller våde forhold.

Thermal3? Overallen sikrer høje niveauer af varme og åndedrætsevne, og den vil bestemt holde dig varm i de koldere måneder.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også