Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Geoff Anderson - Evaporator3 bukser
  • Geoff Anderson - Evaporator3 bukser
  • Geoff Anderson - Evaporator3 bukser

Evaporator3 bukser

Geoff Anderson

DKK 899,00 DKK 699,00
På lager
Saltvandsbestandigt design
53% 18,5 mikron merinould
Giftfri
4-vejs strækbart materiale
Varm ? også når den er gennemblødt
Naturlig antibakteriel
Meget åndbar
Genanvendelige materialer
Halvhandske
Flade, elastiske sømme
Svedtransporterende
Designet i Danmark


Evaporator3? TechnicalMerino er delvist lavet af naturlig og bæredygtig merinould og delvist 100% genanvendelig fleece. Perfekt harmoni mellem komfort og ydeevne.



På indersiden har du 100% merinould i bedste og blødeste kvalitet. På ydersiden har du den genanvendelige fleece, der giver sættet en høj slidstyrke, ligesom det får tøjet til stadig at se pænt ud efter vedvarende brug.



Evaporator? har udviklet sig gennem årene, men denne version er banebrydende i både performance og kvalitet. Den nye uldblanding leverer overlegen holdbarhed, termo-regulering og er naturlig antibakteriel. Det betyder, at den kun skal vaskes, hvis det er virkelig nødvendigt ? ellers hænger du det bare ud til luftning.



Evaporator3? er blevet testet grundigt, og vi er forbløffede over, hvordan noget så luksuriøst som merinould kan modstå slid i den grad, vi udsatte den for. Selv efter omfattende brug føles indersiden stadig som ?kaninpels?.



Materialet er 4-vejs strækbart, hvilket sikrer dig bedst mulige bevægelsesfrihed. Evaporator3? er designet til at følge dine bevægelser og takket være stoffets elastiske egenskaber, genvinder Evaporator3? altid sin oprindelige form efter aktivitet.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også