Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Columbia Sportswear - Pouring Adventure II Jacket W

Pouring Adventure II Jacket W

Columbia Sportswear

DKK 799,00 DKK 559,30
På lager
Vandtætning og åndbarhed er to attributter, som du finder i Hældning Adventure II . Den løbende jakke er bygget på to lag, der favoriserer dens holdbarhed: den første er modrivning og den anden favoriserer ventilation gennem tætte sømme.

Ved at bære denne model har du sikret frigivelsen af varmen forårsaget efter en intens sportaktivitet . Udgaven har en komplet lynlås til lukning. Derudover har den en hækbeskytter, der er resistent over for slid. Emhætten på denne model er fast og justerbar. Hele modellen er lavet af 2L EVAP anti-rive stof og 100% nylon.

En af de vigtige fordele ved stykket er, at den kan opbevares i din egen lomme . Bagsiden er længere end frontområdet. Versionen er tilgængelig fra størrelse XS til XL.

Denne bulkfri 2-lags regnjakke pakker en vandtæt åndbar punch med en letvægts og holdbar nylon ripstop skal bundet til en avanceret vandtæt åndbar membran med en helt søm forseglet konstruktion, der yder høj beskyttelse mod vådt vejr, samtidig med at overskydende varme og fugt slippe væk når du arbejder hårdt. Hældningseventyret pakker ned i sin egen lomme til nem transport.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også