Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Daiwa - 19 Certate 3000D
  • Daiwa - 19 Certate 3000D
  • Daiwa - 19 Certate 3000D
  • Daiwa - 19 Certate 3000D
  • Daiwa - 19 Certate 3000D

19 Certate 3000D

Daiwa

DKK 3.749,00 DKK 2.799,00
Denne vare er udsolgt
CERTATE: Det er et betroet navn, der stammer fra betydningen for kamp, ??at stræbe og erobre. På verdensplan er hver serie af certificater udviklet og forbedret, hvilket bringer større funktion, ydeevne og brugertilfredshed.
LT
Hovedstolen for minimalisme fortsætter inden for 19 CERTATE. At bringe LT-teknologi med forbedret fornemmelse og kraft er også en præstation, der kun er overgået af EXIST. Det kompakte kropsdesign huser et forstørret Digigear og leverer et glattere og mere holdbart drev.
MONOCOQUE
Vores MONOCOQUE karosseri er et ægte designunder og tilbyder en utrolig stiv ramme, der er modstandsdygtig over for drejningsmoment og forvrængning under belastning. Denne stærkere struktur med en enkelt del er mindre på ydersiden, men større internt end andre to delers hjul. Uden plads kræves til skruer er der kapacitet og afstand til et forstørret drivaggregat, der dækker omkring 85% af kroppens overflade.
MAGSEALED
MAGSEALEDs unikke 'rumalder' teknologi bringer næsten nul friktion og langvarig roterende glatthed. Det er en snoede fornøjelse, som enhver kan sætte pris på især med en endnu lettere 'opstart', der er 15% mere effektiv end den forrige version. Bortset fra det har Daiwa perfektioneret hjulernes vandbestandighed og holdbarhed ved at blokere selv det mest mikroniveau af urenheder.
TÅRIG DIGIGEAR
Drivhjulet i 19CERTATE er TOUGH DIGIGEAR, en yderligere udvikling af DIGIGEAR II. Dette repræsenterer et helt nyt produktionskoncept, der beregner minutdetaljer ned til påvirkningen på gearnet fra uventede kræfter. Extra Super Duralumins høje trækstyrke og holdbarhed styrkes yderligere gennem 'Cold-Sintering' og formes derefter gennem en nøjagtigt 'Machine Cutting' for yderligere at hæve gearets ydelse. Dette muliggør fuldstændig lydløs, svinget rotation og en præcisionsreaktion på lystfiskerens følsomme fingerrør. Disse tre elementer kombineres for at opnå TOUGH DIGIGEAR og tilbyder højt niveau vikling præcision og rotation holdbarhed.
FUNKTIONER
LT Let & hård
Aluminiums monocoque krop
MAGSEALED
Hård DIGIGEAR
Langstøbt ABS-spole
ATD
One Piece AIR BAIL
Nyt let bearbejdet aluminiumsgreb
10CRBB
Lavet i Japan

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også