Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
orange County smokers - Electric Smoker cabin 3 skuffe
  • orange County smokers - Electric Smoker cabin 3 skuffe
  • orange County smokers - Electric Smoker cabin 3 skuffe
  • orange County smokers - Electric Smoker cabin 3 skuffe

Electric Smoker cabin 3 skuffe

orange County smokers

DKK 2.399,00
På lager
Denne Orange County Smokers Cabinet 4-layer er en effektiv elektronisk røgeovn i et stilrent design - perfekt når menuen skal trækkes op til et højere kulinarisk niveau.

Fødevarerne tilberedes under et varmelegeme tilført røg fra træflisen, hvilket giver en forførende duft og udsøgt smagsoplevelse.

Cabinet 4-layer er designet med et integreret termometer, en praktisk luftventil på bagsiden af enheden samt indbygget thermostat, som gør at maden tilberedes under samme konstante temperatur og du kan frit vælge om du ønsker at tilberede i kort tid ved meget høj varme og i længere tid ved middel varme. Med sine indbyggede riste samt pande til træflis kan du røge større emner, herunder fjerkræ, større fisk og stege samt skaldyr og meget andet - kun fantasien sætter grænser. Du kan med fordel også røge pølser mv. via de medfølgende kroge.

Røgeovnens kabinet er fremstillet af 0,6 mm tykt stål, belagt med en stænktæt mat sort finish, som tillader dig at bruge ovnen udendørs, selv hvis det småregner. Røgeovnen er udstyret 4 røgeniveauer til dine fødevarer samt en plade til træflis. På ovnens yderside samt på ovndøren er monteret varmeresistente håndtag, der tillader dig, sikkert og nemt at håndtere og transportere ovnen samt tilse den tilberedte mad og direkte adgang så du hurtigt og nemt kan tilse og tilføje mere træflis til røgeprocessen efter behov.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også