Alt i jagtudstyr online
orange County smokers - Electric Smoker cylinder
  • orange County smokers - Electric Smoker cylinder

orange County smokers - Electric Smoker cylinder

Denne Orange County Smokers Cylinder 4-layer er en effektiv elektronisk røgeovn i et stilfuldt retro design - perfekt når menuen skal trækkes op til et højere kulinarisk niveau.

Takket være et integreret termometer, luftregulering i låget samt en indbygget thermostat, tilberedes maden under samme konstante temperatur, og du kan frit vælge om du ønsker at tilberede i kort tid ved meget høj varme og i længere tid ved middel varme. Alle de smarte funktioner gør denne fantastiske og unikke cylinderformede røgeovn perfekt til røgning af både fisk, skaldyr, fjerkræ, lam, bacon, pølser og grøntsager og meget andet - kun fantasien sætter grænser. Fødevarerne tilberedes under et varmelegeme tilført røg fra træflisen, hvilket giver en forførende duft og udsøgt smagsoplevelse.

Røgeovnens kabinet er fremstillet af 0,5 mm tykt stål, belagt med en stænktæt mat sort finish, som tillader dig at bruge ovnen udendørs, selv hvis det småregner. Røgeovnen er udstyret med 4 røgeniveauer til dine fødevarer samt en plade til træflis. På ovnens yderside samt på ovnlåget er monteret varmeresistente træhåndtag, der tillader dig, sikkert og nemt at håndter og transportere ovnen og et stålhåndtag ind til varmekilden giver direkte adgang så du hurtigt og nemt kan tilse og tilføje mere træflis til røgeprocessen efter behov.

DKK 1.799,00

Tilgængelighed: På lager - Leveringstid: 2-3 hverdage.
Tilgængelighed: Fjernlager - Leveringstid: 4-6 hverdage.Andre købte også...