Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Swarovski - CL Companion 10X30 Green

CL Companion 10X30 Green

Swarovski

DKK 9.000,00
Denne vare er udsolgt
Den nye CL Companion 10x30 kombinerer enkelhed og komfort til den bedst mulige oplevelse, og for første gang er det muligt at vælge imellem en række forskellige tilbehørspakker.

Den nye grønne udgave af Swarovski CL Companion 10x30 kommer med en ny forbedret optisk konstruktion, hvilket betyder at kikkerten har et breddere synsfelt(108m/1000m) end sin forgænger. En anden forbedring er fokuseringshjulet, som er let og behagelig at betjene, og hvor dioptrijustering nu er indbygget. De allergitestede twist-up øjestykker er som før individuelt justerbare, og kan drejes for ideel indstilling til brillebærere.

CL Companion-kikkerten er perfekt når du rejser, og den imponerer med sin fremragende optiske perfomance og det robuste og vandtætte design. Kikkerten er gasfyldt og dermed fri for kondens og dug på alle indvendige glasflader, og vandtæt ned til 4m. Den slanke konstruktion med et højpræcisions tagprismesystem og det ergonomiske design giver et afbalanceret og godt greb og sørger for nem betjening af kikkerten.

CL Companion 10x30 er spækket med Swarovski´s egne højteknologiske coatninger. SWARODUR og SWAROTOP coatningerne reducerer lysrefleksioner på linseoverflader med 4-6% og giver et lysere og mere kontrastrigt billede, og den høje lystransmission og billedkvalitet sørger for et klart og kontrastrigt billede.

Der medfølger IKKE taske og rem til Swarovski CL Companion, men kan tilkøbes.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også