Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Nordik - Nordik Barrborn Basic Crow

Nordik Barrborn Basic Crow

Nordik

DKK 299,00
Denne vare er udsolgt
Krage Lokkekald fra Nordik Predator
Basic lokkekaldet er et af 2 lokkekald i serien ?Nordik Barrborn Crow?.

Lokkekaldene er udviklet og designet af Roger Barrborn i samarbejde med Nordik Predator.

Lokkekaldet er specielt fremstillet til af frembringe et bredt og naturtro register af kragens lyde. Det lette og fleksible design betyder, at du ikke behøver at blæse særligt hårdt i lokkekaldet for at opnå en tilstrækkelig lyd.

Med Nordik Barrborn Basic kan du blandt andet frembringe en autentisk lyd af en krage, der signalerer til andre fugle, at den befinder sig i et risikofrit område.

Placér lokkekaldet med mundstykket mod fortænderne og sørg for at have et mellemrum på ca. 3-4 mm mellem de øverste og nederste fortænder. Frembring en grov ?R? lyd uden at blæse hårdt i lokkekaldet. Så får du hurtigt en god grundlyd, som du kan anvende som basis for din anvendelse af lokkekaldet.

Når du føler, at du kan frembringe et naturtro kragekald, kan du gå videre med at træne forskellige lydvarianter.

Ved at variere hvor hårdt du klemmer om mundstykket med tommel- og pegefinger, mærker du hurtigt hvordan du kan variere tonerne. Du kan variere yderligere ved at bøje håndfladen foran lokkekaldet.

Tips: Når du mestrer lokkekaldet anbefaler vi, at du anvender både Basic och Pro lokkekaldet for at få flest mulige lydvarianter på lokkejagten. Basic har en rolig lyd, mens Pro har en mere aggresiv serie af toner.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også