Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Geoff Anderson - Thermal3 Top sort
  • Geoff Anderson - Thermal3 Top sort
  • Geoff Anderson - Thermal3 Top sort
  • Geoff Anderson - Thermal3 Top sort
  • Geoff Anderson - Thermal3 Top sort
  • Geoff Anderson - Thermal3 Top sort

Thermal3 Top sort

Geoff Anderson

DKK 999,00
På lager
Thermal3? er fremstillet i en 360 grams fleece med en såkaldt high pile konstruktion. Thermal3? er åndbar og regulerer kernevarmen takket være den hævede fiberstruktur. Flade, elastiske sømme, utroligt blødt materiale og ekstrem holdbarhed er nogle af styrkerne ved Thermal3?.



Får du kolde fingrer, så kan de let varmes ved at stikke tommeltotten gennem det lille hul ved håndleddet. Trøjen/jakken er komfortabel at have på og ideel som yderbeklædning i køligt vejr. Og så er den naturligvis perfekt som varmt mellemlag i de kolde måneder.



En vinklet YKK® lynlås forhindrer, at lynlåse fra andre beklædningslag ligger oven på hinanden, hvorved man undgår, at kulden kan passere gennem dem. En automatisk lås holder lynlåsen sikkert på plads, så den ikke glider op. Zip guard minimerer hudirritation. Krave i Rentex® modstår slitage fra skægstubbe.



Thermal3? giver dig høj varme og god åndbarhed, og Polartec ® Power Stretch ® sikrer dig optimal bevægelsesfrihed. Thermal3? er det ideelle basislag under åndbare waders og fiskejakker.


Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også