Fri levering ved køb over. 400,-        14 dages returret        nem og gratis returnering
Peltor - Peltor Sporttac hunting

Peltor Sporttac hunting

Peltor

DKK 1.699,00 DKK 989,00
På lager
M? PELTOR? SportTac headsets udgør et justerbart høreværn til jagt og skydning. Vores grønne/ hi-viz headset er udstyret med en intelligent niveauafhængig funktion med instant-respons, der hjælper med at beskytte din hørelse imod pludselig høj støj. Den har en lydindgang for ekstern radio og en foldbar hovedbøjle.

Brug 3M? PELTOR? SportTac headsets som høreværn med instant-respons mod pludselig, høj impulsstøj. De er specielt designet til jægere og skytter med en niveauafhængig funktion og mulighed for at øge omgivelseslydene hvis nødvendigt. Vores grønne/hi-viz headsets er udstyret med 3M PELTOR? teknologi med dobbelt skal, hvilket giver en robust konstruktion og forbedret holdbarhed. Den har en lydindgang for ekstern radio og leveres udstyret med automatisk slukkefunktion og har en driftstid på op til 600 timer.

Hovedbøjlen kan foldes sammen og er let at opbevare, og hvert headset leveres med et ekstra par ørekopper. Godkendt til brug sammen med 3M? PELTOR? gel-ringe, HY80S-EU (ikke inkluderet)

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også