Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
DK WAI - Kragekald

Kragekald

DK WAI

DKK 349,00
Denne vare er udsolgt
Kragekald

Krage Lokker ?Crow call ? er specielt konstrueret så den kan tilpasses forskellige sortfugle. På grund af den særlige finjustering med mund, tænder og vinkelen, kan den frembringe både de lave raspende lyde samt høje toner og udvælgelse af træet gør, at kaldet passer fint til jagt på krager og skader på vores breddegrader.
Både udvælgelsen af træet og tuning af Reeds, hjælper dig til at skabe de meget realistiske lyde. Du kan efterligne kaldet af de unge, såvel som den aggressive, raspende lyd af en ældre
krage. Jo mere skrå vinkel, jo dybere lyde frembringer det samtidig med, at man letter trykket på ?biddet? på mundstykket.
Denne Lockschmiede krage lokker er et hit i Tyskland hos jægerne. Kaldet er designet til særligt at tilpasse lydstyrke og tonehøjde til krager. Dette lokkekald tilbyder en meget realistisk kragelyd og så er den nem at bruge. Kaldet er lavet af europæisk valnøddetræ fra regionale skove, som er olieret og vokset for større holdbarhed. Da hver lokkekald er et unikt stykke håndværk, kan træet har en anden tekstur. Kragekaldet leveres med en halsrem og en bærepose er inkluderet for opbevaring.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også