Fri levering ved køb over. 400,-        14 dages returret        nem og gratis returnering
Geoff Anderson - Hoody3 Leaf
  • Geoff Anderson - Hoody3 Leaf
  • Geoff Anderson - Hoody3 Leaf
  • Geoff Anderson - Hoody3 Leaf

Hoody3 Leaf

Geoff Anderson

DKK 1.199,00
På lager
Hoody3? er en unik fleecejakke produceret i et 4-vejs strækbart materiale. Materialet har styrkeegenskaber, der konsekvent genopretter sin oprindelige form efter udstrækning.Materialet optager og spreder fugt og derved intensiveres fordampningen. Det betyder, at du ikke bliver nedkølet, og at jakken tørrer hurtigere.

Den tekniske sammensætning af materialer gør, at alle zoner på jakken er åndbare og ved hjælp af en særlig konstruktionsteknik er frontpartiet vindafvisende ? og det bliver du glad for, hvis det pludselig blæser op, eller hvis du bruger jakken under bådfiskeri.Ved ærmeåbningen findes en fiks anordning til tommelfingeren, der gør, at jakken bliver på plads. Den kan også bruges som en halv-handske, så man ikke kommer til at fryse hænderne. Hoody3? kan derfor også med stor fordel bruges som et isolerende mellemlag ? for eksempel under din fiskejakke.Du vil elske komforten uanset aktivitetsniveau. Behalig varme, fugtstyring og elastiske sømme, giver opskriften på en jakke, der balancerer beskyttelse, komfort og holdbarhed.Hoody3? har desuden fået justerbar livvidde, så den kan spændes helt ind. Endelig er jakken blevet lidt længere end tidligere modeller, ligesom Hoody3? er lidt længere bagpå end foran.Hætten kan med stor fordel kombineres med brag af en kasket/cap.Mere end 90 % af jakken er produceret i direkte genanvendelige materialer.
Lommer

Hoody3? er blevet opgraderet med en brystlomme. Lommen er så stor, at du nemt kan medbringe en stor boks, kroge, forfang eller lignende. Det gør, at Hoody3? nu er et oplagt valg til de korte fisketure eller aftenture i sommerhalvåret, hvor man ved, at der ikke kommer regn.Hoody3? har desuden to skrå håndvarmerlommer.Alle lommer er foret med forstærket polyamid og udstyret med slidstærke lynlåse fra YKK® ? din sikkerhed for høj kvalitet. Kombinationen giver dig en langtidsholdbar lomme, der modstår sand, mudder og saltvand ? eller hvad du nu kunne finde på at udsætte den for.
Leaf? version

Vi siger, at Hoody3? har ?under radar? dekoration ? du fremstå diskret i skoven uden at ligne en kampsoldat.

Dekoreringen er tilfældigt placeret, hvorfor der ikke findes to indentiske jakker.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også