Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Columbia Sportswear - Terrebonne II outdry men

Terrebonne II outdry men

Columbia Sportswear

DKK 1.199,00 DKK 599,50
Denne vare er udsolgt
Når du bærer denne Columbia-model, vil du nyde den rigtige støtte på grund af den flade hæl-type.

Omni Grip-elementet i din eneste kombinerer strategisk grebområder med flere retningsbestemte ribbemønstre, der forhindrer dig i at glide . Med disse vandrestøvler har du et avanceret dæmpningssystem. Techlites letvægts mellemsål reducerer påvirkningen af dine fodspor og fremmer energiudnyttelse.

Den outdry termo-forseglede membran holder dig tør selv i de hårdeste klimaer . For at opretholde sin kropstemperatur har versionen Omni Heat, der gennem mikroporer øger opvarmningen af kroppen. Derudover inkluderer den øverste del af dette fodtøj fyldt vandtæt læder. Lukningen af stykket er traditionel med snørebånd. Vægten af denne version er mindre end 500 gram.

Udstyret med vores industriens førende OutDry ? vandtætte åndbar konstruktion og en premium Vibram ydersål til ekstraordinær støtte og trækkraft (selv i frysende temps!), Låses denne lette og hurtige multisportsko frit i løbet af enhver sæson. Mændens Terrebonne OutDry lavtop holder dig komfortabel og beskyttet med en robust, slidstærkt vandtæt læderlæder øverst og en ultralett og lydhør Techlite ? mellemsål til en fjeder i dit trin, selv over de lange miles.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også