Fri levering ved køb over. 400,-        14 dages returret        nem og gratis returnering
Härkila - Lynx Buks
  • Härkila - Lynx Buks
  • Härkila - Lynx Buks

Lynx Buks

Härkila

DKK 2.999,00 DKK 2.299,00
På lager
Lynx Trousers er ligesom seriens jakke lavet i et blødt og lydsvagt børstet tricot-stof, som er strækbart. Derudover har bukserne vores egen vind- og vandtætte HWS-membran, Härkila Weather System, der er blevet særligt udviklet til jagt, så den både er strækbar, smidig og lydsvag.
Fordi både buksernes membran og stof er smidige og strækbare, følger bukserne naturligt ens bevægelser, så man beholder sin bevægelsesfrihed, selvom man eventuelt har et isolerende lag på under dem. Lynx Trousers har AXIS MSP-camouflage, der både bryder jægerens kontur og får vedkommende til at gå i et med baggrunden. MSP er en forkortelse for Multi Season Pattern, og camouflagen er blevet udviklet til at fungere på forskellige årstider og i en række forskellige terræner. Bukserne er udstyret med to skråtstillede forlommer samt to lommer på lårene. Alle lommerne har vandtætte lynlåse, og i højre lårlomme er der indsyet en patronholder.
Derudover er bukserne forstærket ved anklerne med slidstærk Cordura-stof. Lynx Trousers har derudover justeringsremme i kraftig nylon ved anklerne og justeringsremme bag på knæene. Det gør det muligt at skabe mere plads omkring knæet, hvilket er praktisk på jagter, hvor man gerne vil have en høj grad af bevægelsesfrihed. I buksernes linning er der knapper til seler, og i venstre side er der en D-ring til fastmontering af forskelligt udstyr.

Lukning med dobbelte trykknapper
Højere linning bagpå og seleknapper
Toplommer med nem adgang
Lårlommer med lynlås med ventilationslynlåse under
Patronholder indvendigt i højre lårlomme
Snelås

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også