Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Geoff Anderson - merino fleece Hood
  • Geoff Anderson - merino fleece Hood
  • Geoff Anderson - merino fleece Hood

merino fleece Hood

Geoff Anderson

DKK 199,00
Denne vare er udsolgt
Geoff Anderson Merino Fleece Hood er en klassisk hue, der sidder tæt til hovedet og holder ørerne varme i den kolde tid.



Merino Fleece Hood er fremstillet i 53% børstet, luksuriøs, blød merinould.



For at styrke holdbarheden er den superfine uldfiber forstærket med en genanvendelig polyester. Materialet er naturlig antibakteriel og derved lugtfri. Kan maskinvaskes og er Woolmark® certificeret.





Generelt om TechnicalMerino tilbehør

Vores nytænkte TechnicalMerino materialer holder dig kølig, tør, frisk og behagelig - selv under krævende udendørsaktiviteter.



Nyd følelsen af uldens naturlige egenskaber og glæd dig over styrke og ydeevne fra de genanvendelige, syntetiske fibrer. Den fine balance mellem de tekniske fibre tillader overskydende fugt at fordampe fra huden og frigives i luften.

Fordi vores TechnicalMerino materialer ikke indeholder kemikalier af nogen art, er ydelsen permanent. Den bliver ikke vasket ud over tid.



Kvalitetssikret med Woolmark®, Øko-Tex og ISO 9001-certifikationer. I serien finder du syv forskellige produkter fremstillet i tre forskellige materialer: Merino fleece, Merinould og Dri-release.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også