Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Fjällräven - Räven Jacket

Räven Jacket

Fjällräven

DKK 1.899,00 DKK 1.399,00
Denne vare er udsolgt
Tidløs, slidstærk og alsidig friluftsjakke, der er lige så praktisk i dag, som da den første gang blev lanceret i begyndelsen af 1970'erne.

Denne nye udgave af jakken er lavet af G-1000 Eco i genbrugspolyester og økologisk bomuld, og den er vind- og vandafvisende og velegnet til både hverdagsbrug og alment friluftsliv. Jakken har en fast hætte i et elastisk blandingsmateriale fremstillet af polyamid og økologisk bomuld, som kan rulles op og foldes ind i kraven efter behov.

Brystlommerne har plads til de ting, du har brug for at have ved hånden, og længere nede er der to store lommer med læg og åbning foroven samt med ekstra åbninger i siderne. Jakken har en tovejslynlås, der er skjult bag en beskyttelsesklap med trykknapper.

Læg ved skuldrene og ekstra læg ved albuerne sikrer stor bevægelsesfrihed, og snore til justering i taljen og kanten forneden giver en god pasform. Manchetterne kan justeres ved hjælp af trykknapper. Jakken kan nemt tilpasses gældende vejrforhold og diverse aktiviteter ved hjælp af Greenland Wax. Bruger du mere voks, forbedrer du jakkens vind- og vandafvisende egenskaber samt dens slidstyrke og levetid. Bruger du mindre voks, er jakken køligere og har maksimal åndbarhed.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også